ve yetkile servis müdürü itiraf ediyor düşmanıma versin allah renoyu diyor ve ekliyor ben tüm hilelerini biliyorum...
ve yetkile servis müdürü itiraf ediyor düşmanıma versin allah renoyu diyor ve ekliyor ben tüm hilelerini biliyorum...
renonun ruhsuz araçlarına eyvallah, herşeyi rezalet bir firma araç yapmayı bilmiyorlar evet sadece pazar payındaki isminden dolayı bazı şeyleri götürüyorlar ama;
megane 2 sedan aracım 185.000 km de ve 6 yaşında olmasına rağmen aracın airbag kondaktörünü(kimileri zemberek der) garantiden değiştirdiler.
ben hiçbir markada böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum. bu olay beni memnun etti, lakin bidaha renault alırmıyım, zor![]()
yol bilgisayarının tüm verileri sıfırlanarak ve depo yolunu da doldurarak benzin ya da mazot alınız ondan sonra yol bilgisayarını test ediniz yanlış olmadığını görürsünüz.ayrıca sümbül kullanmayan sayılıdır herhalde gerçekten az yakan bir araç.insani normlarda 6nın üstüne çıkmak baya bi zor
Böyle abuk subuk şeylerle marka karalamaya çalışıyorsunuz ya hasta oluyorum. Clio symbole 250 kadran koymasının sana rahatsızlığı nedendir?? wv golf / boraların 1.6 larına, leonlara audilere yıllardır 260 koyuyorlar kaç seneler önce mazdalarada 240 koydularda ne oldu o zaman gözünüze batmadımı? Clio III ün mazot filtresinin her bakımda değilde 2 bakımda bir değiştiğini servisler ön görürken sen gelipte pahalı gibi bir yaklaşım yaparsanda olmaz diğer araçların her bakımda değiştiği filtreyi renault 2 bakımda bir değiştiriyor buda eğer her bakıma bölünürse "diğer markalardaki gibi" fiyatı 80 tl ye çekerki buda normal bir fiyat olur. geleyim kangooların motorlarına sizde gidip şerefsiz esnafların (!) (Esnafların tamamı değil bu tipte çalışanlaradır sözüm) 200.000-300.000 km den 70.000-80.000 e kmsi düşürülmüş arabaları alırsanız evet kangoonun motoru sorunludur! peryodik bakımları yapılmış, kırsal yakıt kullanılmamış vede kullanıcı hatası olmayan DCI motor ortalama 300.000-350.000 km hizmet ediyor. örnek görmek isteyende varsa buyursun stoğumdaki 2008 model 306.000 kmdeki symbolümle 2007 mdoel 261.000 deki kangoo aracımı görebilir motorun ne kadar sağlam olduğunu görebilir. Tüm peryodik bakımları yapılmış arabalardır elimdeki arabalar. 2 sinede herhangi bir bir motor revizyon işlemide yapılmamıştır.
Bazı şeyleri söylerken söylemiş olmak için söylemeyin lütfen.
kanka sinirlenmeeeeee
bak şimdi kendimi kötü hissettimkanka elinde temiz megane falan varmı otomatik vites olmak şartı ile bizim audi ile takas yaparmısınız varsa ?
Ben 2.renaultumu kullanıyorum ilkini 97 sonunda 98 model lagunaydı 130,000Km de sattım.Bir kere yolda bırakmadı ki bu arabayla ne diyarbakırı kaldı ne antalyası + stok motora nos yedi 60,000Km de kadarda 18 jantlarla dolaştı oda yerlerdeydi,Ne alttakım bozdum nede başka bir şey..Sadece 10.000 de bir klasik bakımları yapıldı.Bir kere bile üzmedi beni eski hali gibi dursaydı hatta geri almaya bile niyetlenmiştim bir ara, sattığım adam canını almış.Şimdiki megane ı da 0 aldım aralarında kalite farkı uçurumlar fakat marka kötülemeniz bencede hoş olmamış ciddi anlamda evlerde olan bir çok kişiyi üzmeyen bir marka,parça fiyatlarıda hiçte uçuk değil.Bir bmw yada jeep'e binmenizi öneririm parça fiyatlarını karşılaştırmanız için hee diyiceksinizki renaultla bmw birmi?Aslan besleyen yemini düşünmez.Renaultta aslan değil günlük kullanım için gayet uygun bir araç..Hatta bir çok hesabı tutarsanız belki parasını bile çıkarır benzini olsun bakımı olsun diğer araçlara nazaran.Bide ben 15,000Km dir hesaplıyorum benim yol bilgisayarım doğru gösteriyor.Depomu fulleyene denemesi bedawa..
Benim ilk renault'um, bu yaşa kadar ayrı ayrı 9-10 a yakın arabam oldu çok şükür
Bugüne kadar beni en çok mutlu eden araba oldu, maddi bakımdan özellikle. İyi ki almışım.
Kim ne derse desin ben mutluysam problem yok![]()
5 litre yakıcam diye bel fıtığı olunmaz o tenekelerle,hele sümbül koltuğu belediyenin bankları gibi.
yol bilgisayarlari cok guzel oldugunu dusunuyorum ben 90larin basinda bile concorde da suan cogu arabada olmayan kalitede yol bilgisayari vardi
Bu tarz tartışmalar oldukça kısırdır. Arabadan az çok anlayan biri Renault'un iç aksam, karoserinin ne kadar dandik ama motorunun da ne kadar kaliteli ve verimli olduğunu anlar. RENAULTLAR, Renault 9'dan Renault Clio Sport'un motoruna kadar tüm model seçeneklerinde kendini ispatlamış motora sahiptir. Bende Megane 2001 Coupe 2.0 İDE var...Bence araç kendi klasmanına göre oldukça kalıplı duruyor, hatta işçiliğide fena değil, fakat materyal kalitesi akıllara zarar, oldukça kalitesiz....Gel gelelim motoruna 2.0 İDE motor 5.ci viteste 90 km ile giderken 4.9-5.2 litre yakar. Oldukça performanslı ve sağlamdır da...Ayrıca, Renault'un yol bilgisayarıda EĞER HER BENZİN ALDIĞINIZDA SIFIRLIYORSANIZ oldukça doğru değerler de gösterir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)