aracıma benzın dokup yakmamak ıcın son sanıyeleri yasıorum nerden aldım b aracı kım vesıle olduysa anasını avradını yedı ceddıne rahmet dıleklerımı ıletıorum....
aracım 98 palıo 1.6 16hl lovato tek nokta tup var
aracı ılk aldıgımda benzınde gec calısma sorunu vardı tupte calıstırdıgımda ıse tık dıye tek seferde calısıor neyse
aracı genel bır baıma soktum 4 tırnak olan bujılerı cıft tırnak ngk lancıa orjınal bujıye cevırdım gaz kelebegı 103 bınde ılkkez temızlendı benzın fıltresını deıstırdım sonra 3 bar benzın pompasını deıstık gaz kelebek potansıyometreyı temızledık kı resmen zıft baglamstı önü pcdede enjektor 1 2 3 4,kelebek potansıyometre arızası verıordu ve usta arızayı resetlemıorum dıodu arıza bence beyınden dıyordu
aracı benzınde denemeye cıkktım 1.vites 7000 devır 2.vıtese gectım 5000 devırde gaz yemedıgını gordum bıdaha gaza abandım devırı sonuna kadar cevırttıdım 3 e gectım ve arac yıgıldı 3 5 sanıye gaza cewap vermıyor gazdan ayagımı alınca duzelıyor sonra yıne arıza dewam tabı bunu yaparen arıza ısıgı yakmıo tupe gectım hıc bır sorun yok benzıne gectıgımde aynı arıza dewam....
ustanın yanına gerı dondum emme nın altında serum gıbı bısı var orayı emdı benzın gelmıo burda sorun yok dedı kendı kullandı aracı araca yakıt gelmıo gıt 5 bar pompa al gel dedı nası olur orjını 3 bar dedım sen dedıgımı yap dedı neyse gıttı 5 bar pompa aldık marea 2.0 yazıo pompanın uzerıne soktuk butun amfılerı arka koltuktan takktık pompayı arac sankı hava benzın karısımı yapamıo gıbı daha cok yıgmaya basladı (BEN OYLE HISSETTIM) usta yenıden emmenın ordakı gerı donusum dıye tahmın ettıgım hortumu cıkarım emmeye basladı b sefer oluk oluk benzın gelıordu bayramdan sonra ugra keceyı deısekk dedı ve hortumu ıkı uctan kesıp vıda soktu uclarına ama benzınde kullandıgımda oluk oluk benzın atıo neyse
baska bı servıs beyınde arıza var dıyor bu lanet sorun nedır bujı deısımınden bunu yaparmı yokmu su lanet arabadan anlayan ısın ehlı bırı bu sıtede neyse parası verırım fazlasıyla arabamdan sogudum resmen