Aynn hemşo git orjinal bi lambda sensörü al ama ucuz diye yan sanayi alma sakın arıza göstermiyor ama çalışmıyorda o zmn düzelir sorun ama kat iptalinden dolayımıdır nedir bilmem bozulması çok fazla zaman alan bi parça değil bana kalırsa zaten aracın gazlı benzinde çok kullanmıyorsan sökük gez yine sen bilirsin
BRO TUNE-R
Bahsettiğin sorunların benzeri benim arabamda da oldu. Benim araç da 1,2 ,tek nokta lpg li . O kadar uğraşmama rağmen , sonuç alamadım.
En son olarak beyini söktük ve bir baktık ki beyinde bir kaç devre yanmış. Hemen uğraşmadan çıkma bir beyin aldık ve yola devam etti.
Bence beyine baktırmalısın bir çare olarak...
arabaya suç atmayın
eğer sorun çözülemiyorsa aracı değil gittiğin yeri - ustayı değiştir
aynı aracı problemsiz kullanan kimse yokmu yani bu dünyada ?
üretilen bütün bu model araçlar sorunlumu ? kimse kullanamıyor ve sonunda benzin döküp yakıyormu sizce ?![]()
98 model palioların genelinde kronik bi sorun bu soğukken çalışmama olayı.Ben 3.5 sene kullandım ve çok ilk arabam olduğundan çok araştırıp çok uğraşmıştım.Diğer sorunda dediğim gibi lambda sensörleri ömrünü tamamladığında kararsız çalışıyo ve arıza yapıyo bu şekilde.Bilmeyen ustalarda bızıklıladıkça daha beter hale getiriyo bu bi gerçek.
BRO TUNE-R
hiç çalışmamazlık yapmadı ama çok soğuk havada arada bir şu şekilde çalışıyor benimde
sesi biraz açın
Aynı motorlu siena vardı..2 sene kullandık 120.000 km'deydi..Satarken 160.000'e yaklaşmıştı..Sadece km'sinin gerektirdiği bakımları yaptırdık.Bizden önce şirket aracı olarak kullanılmış bildiğiniz debriyaj'a basmadan vites atmışlardı
Hiç bir problemi çıkmadı şahsen yoldada bırakmadı sanayiyede gitmedi.. Hemde bakımsız olmasına rağmen şaka yapıyordu
BEnce herşeyin suçlusu lpg
limancı adamsın birde yakıttan şikayet eiyorsun![]()
![]()
limancı adama dokunmaz yakıt masrafı filan 4.6 V8 olsa boş![]()
![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
merhaba anlattıgın sorun bızımde basımıza geldı arac benzınde gec calısıyor gaz yemıyordu arıza beyınden cıktı 80 tl hallettık sımdı bır sorun yok beyıne baktırmanı onerırım
Abi sen ne diosun ya bundan 4-5 sene önce bursadaki kasap beyinciler yüzünden 600 liraya marea beyni almak zorunda kalmıştım.TMS 374 ün halini görsen ağlardın tornavida daldırmışlardı ayakları birbirine girmişti.Arabadadır sorun diye sentesini bile bozdular ne benzin pompası kaldı alınmadık ne bişi hemde aylarca yattı arabam adamlar zoru başarıp benzin deposunu bile delmişti arabanın.Fiberdi tamponları arabanın onlar paramparça oldu eski haline getirmek için bile bi dünya para harcadım.Sonunda istanbuldan aldım bi beyin taktım 600 lira verdim ama kafam rahatladı bi daha
BRO TUNE-R
yazıIım gunceIIeme 80 100 cıvarı bısıde benım motor torq motor bunnar step a step b motor hangı yazıIımı yuqIetecez????
haydi gözün aydın sevindim samet
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)