User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Özel BMW servisi ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Özel BMW servisi ?

Geçen hafta 2009 model Bmw 520d'i Borusan Oto İstinye Servisine götürdüm. Randevum sabah 09:00'daydı; bende tam 09:00'da serviste oldum fakat nedense aracımı benden 10:00'da teslim aldılar.
    0 km alınan araç, daha ilk günden beri yıkama sonrasında farlarında buğu bırakıyordu. Ayrıca far üzerinde zeytinyağı tenekesi kapağı gibi plastik kapaklar var ve darbe olmamasına rağmen bu küçük kapaklarda kırılmıştı. Farların buğu sorununu daha öncede Borusan'a bildirmiştim ancak sallayan olmamıştı. Aslında sadece fren hidroliğinin değişmesi için servis randevusu almıştım ama aradan bu sorunun da çıkmasını istedim.
    Öğlen 12:00'de farların sorunun ne olduğu bilgisi verildi; ampul değiştirmeniz için açmanız gereken muhafaza kapağı her iki farda aynı tırnaktan ve aynı şekilde kırıldığı söylendi; (başta söylediğim düğme büyüklüğündeki kırık kapaklar değil, farın arkasında yer alan büyük kapaklardan bahsediyorum) hatta bu kapakların tırnaklarını benim veya bir başkasının kırmış olabileceğini de ve bu kapaklarında garantiye girmeyeceğini söylediler. Benim 5 amperlik sigortam bu noktada atıverdi. Serviste o kapakları görmek istediğimi söyledim; hayhay diyerek birinin eşliğinde servisin olduğu yere girdim. Kapakların tırnakları denildiği gibi kırıktı ama sanki ağız birliği yapılmışcasına orada da bana tırnakları benim kırmış olabileceğim söylendi. O dakika artık ağzıma ne geldiyse söyledim. Ortalığı birbirine kattım. Almanya'ya mail atıldı; rred cevabı geldi; ben o kapaklara asla para vermem garantiden değişecek dediğimde de Borusan yetkilileri kapakları ücretsiz değiştireceklerini söylediler.
    Özetle, dandik bir ilkbahar bakımı, fren hidroliği değişimi ve far kapaklarının değişimi ancak saat 16:00'da bitti. Benim sinirlerimde bitti. Bir fren hidroliği içinde 50 euro verdim; sanki M5 kullanıyorum da hidrolik için bu kadar para verdim. Parasında da değilim ama servis danışmanına bu kadar pahallı ne marka hidrolik kullanılacak ve dot seviyesi kaç diye sorduğumda cevap bile alamamıştım.

Herneyse, bundan sonra önemli birşey olmadığı sürece Borusan ve Kosifler'in kapısından geçmek niyetinde değilim. İyi bir özel servis arıyorum, özellikle de Anadolu yakasında olmasında fayda var.

P.S : Bilmeyenler için not; aracın tüm bilgileri anahtar üzerine yazılıyor; anahtardaki bilgileri okuyabilen zımbırtıdanda özel serviste olması şartını da arıyorum.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakanım öncelikle geçmiş olsun servis danışmanına neler yaptığını tahmin edebiliyorum Borusan ve kosifler konusunda Yiğit ( cayennesini kaçırdığın ) sana yardımcı olabilir Borusan da bu tip sorunlar oluyor bizim sitedeki aydın abi borusanla mahkemelik şuan. Özel servis konusunu Fatih Kolbaşına da sorabilirsin o m3 ü özel servise götürüyor diye biliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakanım öncelikle geçmiş olsun servis danışmanına neler yaptığını tahmin edebiliyorum Borusan ve kosifler konusunda Yiğit ( cayennesini kaçırdığın ) sana yardımcı olabilir Borusan da bu tip sorunlar oluyor bizim sitedeki aydın abi borusanla mahkemelik şuan. Özel servis konusunu Fatih Kolbaşına da sorabilirsin o m3 ü özel servise götürüyor diye biliyorum...
    Eyvallah Uğur
    Tek tek arayıp sormayayım dedim ama olmadı Yiğit ve Fatih'e sorarım

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan Bostancı sanayide Bostancı oto var ali abi ona gideriz beraber olmadı...Bostanci kosiflerde de yakın arkadasım var oda yardımcı olabilir gerekirse...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    garantisi devam eden bir araçsa özel servislerden uzak dur kosifler bostancıda çalışan bir kaç arkadaşda foruma üyelerdi.Onlardan yardım isteyebilirisin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantisi devam eden bir araçsa özel servislerden uzak dur kosifler bostancıda çalışan bir kaç arkadaşda foruma üyelerdi.Onlardan yardım isteyebilirisin...
    Garantisi mayısda bitecek. Boursan'a garanti uzatma konusunda da soru sordum; 1 sene için 900 küsür euro veriyorsun ama plastik hiçbirşeyi kapsamıyor, yürüyende birşeyi kapsamıyor...vs özetle garanti uzatma da hiçbir halta yaramıyor.
    Ağustos ayında periyodik bakımı olacak o zamanda garantisi çoktan bitmiş olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan Bostancı sanayide Bostancı oto var ali abi ona gideriz beraber olmadı...Bostanci kosiflerde de yakın arkadasım var oda yardımcı olabilir gerekirse...
    Cüneyt'im sağolasın, birde Can BMW'yi tavsiye ettiler, ikisinden de periyodik bakım için fiyat alırım birde ortamlarına bakar karar veririm

P.S : Beraberde gidebiliriz; teşekkür ederim

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Batı oto iyidir,

Sanırım bmw de yetkili değillerdi, ama iyi çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgenç oto var maslakta oda iyidir tavsiye ederim.

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maslak'ta TEKNIK BMW SERVISI, Bostanci'da CAN BMW SERVISI.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ataşehir mavi servis öneririm bmw konusunda gayet tecrübelidirler elimden gelen yardımıda yaparım..

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben Askar'a gidiyorum Mecidiyekoy'de yerleri , cokta memnunum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)