herkeze iyi akşamlar öncelikle.
benim sorum bu araç hakkında neler biliyoruz.
yürürü nedir nelerle ölçüşebiliriz
hangi speclerle neler elde edebiliriz
kronik sorunları varmıdır varsa neler ?
teşekkür ederim
herkeze iyi akşamlar öncelikle.
benim sorum bu araç hakkında neler biliyoruz.
yürürü nedir nelerle ölçüşebiliriz
hangi speclerle neler elde edebiliriz
kronik sorunları varmıdır varsa neler ?
teşekkür ederim
#eksikpazar
Atmosferik olarak güç bekleme dünyaları harcarsın ama güç çok az alırsın.
Turbo olarak düşünürsen daha önce yapılan Anakrada bi araç duymuştum ama hiç çıkıp yürüdüğünü görmedik duymadıkta.
Nelerle ölçülüre gelirse defalarca denediğim için söylüyorum civic (2003 2004 model) le yada astra f le belki bir iki boy gidebiliosun.
Çok arkadaşım kullandı bende kullandım kronik bi sıkıntısını bilmiorm ama oldukça sorunsuz bi araba.
valla Rallı spec Yapman lazım yurutmen ıcın yoksa Draglarda bıtane vardı 1.4 hondanın kapısında gıdıodu ıslemlı gercı sampıon olduda tampon farkıyla.
youtubede videolar izledim vts yi yürütmüyodu
faz1 1.6 103lüklerden vardı bi ara kapak silme alınmış chip filtre egsoz dereceli fena gidiyodu buda öyle bişiler yapsak gider gibime geliyo ama ne olur bilinmez
#eksikpazar
sporting yerine palio cup fln alın daha performanlı olur bence çok bir performans beklemeyin sporting'ten..![]()
Kronik sıkıntısı yok yanlız belli bir süre sonra gaz kelebeği bozulabiliyor 70-80.000 km lerde.Onun dışında sorunsuz denilebilecek bir araba bugüne kadar gördüğüm fiatın en sorunsuz arabası diyebilirim.
Kolay kolay bişey yapamazsın egsantirik vs üreten marka yok.Yay bulmak bile ciddi sorun mk1 kasa palionun yaylarını takıyorlar.
Zamanında arkadaşlarımız unichip,filtre,egsoz ile 140bg e yakın güç almıştı.Alt devirleri güzeldir.Az yakmaz.
106 gti gibi gitmez ama 110luk,120lik civic,Clio 1.6 16v,206 quicksilver,c2 vts vs bu tarz arabalara geçilmez.
yok bir zamanlar körfezde yarışları yapılıyordu bilirsin onlardan bulursan onun motor şanzumanını alıp takacaksın yada o atölyeler görev yapan arkadaşlardan bilgi alacaksın.. palio cup'lar 150 hp. filandı yanlış hatırlamıyorsam..![]()
sporting yerine temiz 1.6 16v HL alın filitre+düz boru+egzoz(headers var mı piyasada bilmiyorum??) yapılabiliyorsa güzel bir chip zaten baya çoşturur bu arabayı zevkli hale gelir.. güzel jant lastik ve süspansiyon sistemi muazzam olur..![]()
sportingde aynı şekildemi bilmiyorum ama mk2 1.4 ünü kullanıyorum.Yol tutuş yok gibi bişi.Ama sorunsuz ve paliodan beklenmedik bi performansı var![]()
sporting44 nickli fatih kardesimizde vardi uzunca sure kullanip vtec aldi.. o gorurse yazar detayli bi bicimde
Tango-1 never dies.
2 yıl gibi kullandım,.
kronik sadece ''imprezamaniac'' arkadaşımın dediği gibi 80 bin km civarında rolanti sorunu yaşadım,
performans ve yol tutuşu olarak bence 1.6 4 kapı bir arabaya göre gayet ideal tabi sınırlarını bilmek lazım(106,vti vs)
yol tutuşu için yay olmasa da bir jant lastik değişimi şart ben orj jantları ile 20 30 km kullandım o zaman iyi değildi.
benim arabam da o zaman politek servis yapıyordu,
unichip,iskender ustanın yaptığı komple orta kısım egsoz(headers ile son susturucu arası)
sonda ise magnex son susturucu birde bizim kendi uğraşımız ile yaptığımız bir filtre kiti vardı.
bu şekilde dyno da 133.8 bg vermişti.
üzerine NOS taktım 65 bg takriben bişi sanırım dry kuru tipdi.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben bir ara uğraştım,cok para ve emek harcadım ama karşılığını alamadım,mk 1 palio 1,6 16v vardı,colombo barianı eksantrik,süperchips,el yapımı headers komple egsoz yaptım,113 hp aldım dynoda,o yukarıdakı kırmızı palıoda aynı eksantrıklerden var,ayarlı kasnak olmadığından dolayı hatta sübab yakalamıştı,bide motor yaptırmıstım o zaman,uğrasılcak bi araba değil,1,6 ies civiclerle filan deneyebilirsin
Kardeş düşünürsen eğer bende palio var veriyim sana sahibinden comda 4lü weber karburatorlu motor var satılık bıde onu koyarsınŞaka bir yana bence sportıng alıp yapılabılır ankarada bır tane palıo turbo var ama yururken hıc gormedım araçda bu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)