1800 kmde iken Astra K aldım, 6 bin kmde sattım (1.4t , 150 hp dynamic paket)
Yaklaşık 3 kere el freni arızası ( birinde arabayı bırakmadı, çekici çağırdım. Çekici geldi, fren düzeldi. Söve söve geri döndü adamcağız. )
Bitmeyen elektriksel sıkıntılar ( radyoda sürekli parazit sesi, sinyal verince çıkan sesin bir tiz bir basslı hale gelmesi, teypte sürekli ekranın gidip gelmesi)
Doğru düzgün çalışmayan şerit takip, yaklaşık 5 sn lag ile çalışan otomatik farlar
En son yaklaşık 130-140 km hızla giderken elektrik komple gitti geldi, direksiyon taş gibi oldu, az kalsın kaza yapıyordum. Allahtan önümde yada arkamda araba yoktu.
Benimkiler biraz şans işi belki ama bence Opel pişmanlıktır. Aşırı ruhsuz bir araba. Kağıt üstünde 150 hp, gidiş olarak max 120 hp.
Bir tek koltuk ısıtması süperdi

Ha bir de " elektronik arızası çok, garantili araba, bakımı serviste yaptırayım " dedim , hafif bir silkeleme vardı (3500-5000 devir arası)
Onu da söyledim, bakmak için test sürüşüne çıkmışlar, muhtemelen kaldırım yada yüksek bir yerden inip marşpiyeli ezdiler. Sonrada bize geldiğinde böyleydi dediler, suçu bana yıktılar. Kavga dövüş düzeltilip boyandı.