Ilk ciktigindan beri cok severim, arti eksi yonleri nelerdir, hangi motoru makbuldur, donanim farkliliklari var midir? Hafif ve agir arazi kabiliyetleri nasildir, aktarma 4x4 sistemleri sorunlu mudur ve son olarak dizeller yakit olarak iyi midir?
Ilk ciktigindan beri cok severim, arti eksi yonleri nelerdir, hangi motoru makbuldur, donanim farkliliklari var midir? Hafif ve agir arazi kabiliyetleri nasildir, aktarma 4x4 sistemleri sorunlu mudur ve son olarak dizeller yakit olarak iyi midir?
Motorlarının çok çok uzun ömürlü olmadığı fikrindeydim , td5 için söylüyorum , çok fazla motor yapmış örnek var ama tabi kullanıcı var kullanıcı var , öyle de bakmak lazım konuya
V8 benzinli atmosferikleri daha uzun ömürlü diye biliyorum
Bunda daha bilgili arkadaşlar da yorum yapacaktır muhakkak
Her iki motor tipi de az yakmaz bu arada ama o segmentte zaten cimri olan yok , ucuzlarda da sadece duster var
Elektronik aksam ufak tefek de olsa problemler çıkarabiliyor discolar öyle yağını suyunu koy bas gez tarzı araçlar pek değil , sürekli eliniz üstünde kalsın istiyor , duygusal makineler
Hafif ve ağır arazide kendini bulur ciddi kabiliyetlidir , asfaltta da fena değildir konforu
Donanım seviyeleri range rover’lar gibi hse olan daha full idi sanırım
Tesla Model Y Sr
arabadan fazla para harcatir eger biraz bile bakimsiz kalmissa,arazi kabiliyeti cok iyi,ama motor mekanik elektronik malesef.piyasadakilerin cogununda km ile oynanmis...
Disco Td5 in şehir içinde manevra kabiliyeti çok kötüdür, motor olarak verimsizdir ve çok sesli çalışır ,yürütme maliyeti yüksektir bakımsız td5 in dikiş tuttuğunu görmedim duymadım(motor konusunda). Son zamanda moda oldu enteresan rakamlar isteniyor fikir vermesi açısından belirteyim ay başında 2003 2 sahibinden yetkili servis bakımlı 130 binde olan td5 i 59 bine aldı arkadaşyükselte+lastik+kilitlidif+sepet+çadır 15 binde onlara harcadı Ankara da özel Land rover servisi var, incik boncuk bir çok işinin çıktığını söylemişti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)