Arkadaşlar önceden konu açmıştım e36 diye ama sonra vazgeçtim.Şu an 50000 tl ye turbolu chipli 2 step antilag launch control bir araba düşünüyorum.Tam olmasada aklımda s3 1.8 var 32000 tl den başlıyor bu paraya olurmu mümkünmü sizce ?
Arkadaşlar önceden konu açmıştım e36 diye ama sonra vazgeçtim.Şu an 50000 tl ye turbolu chipli 2 step antilag launch control bir araba düşünüyorum.Tam olmasada aklımda s3 1.8 var 32000 tl den başlıyor bu paraya olurmu mümkünmü sizce ?
bu işlerden anlıyormusunuz? yok yok cidden soruyorum, arabadan ve modifiye olaylarından anlarmısınız?
bu nedir, şu nedir?
neden onu takarız, neden bunu takmayız!
ona neden ihtiyaç var?
şu marka nedir, bu marka nedir?
eğer yoldan geçen herhangi biri ama güçlü araba isteyen biriyseniz
işi bilen biriyle gidip hazır araç bakın
yok std bir araba alıp onu modifiye ettireceğim diyorsanız uzak durun
bunu yapmak için sizin de birşeyler biliyor olmanız lazım çünkü.
bunların 3 stepleri daha az yakıyor daha hızlı gidiyormuş![]()
umarım geyik yapıyordur konuyu açan arkadas
şayin turbola bence sitep2 yaparsan güzel güçler alınır
sanayi ustalarının en sevdiğinden.
yaparız biz gardaş getir,getir
Konu mikelazi tarafından (20-11-2017 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Need for speed oynar gibi bi tıklıyosun step 1 iki tıklıyosun step 2 sonra yeni bölüm açılıyo onu geçersen s3 var 1.8 turbolu çipli![]()
Kardeşim vaktin varsa ben benim aracımı (1.4 tsi cupra cam tavanlı) stage 3 yapıyorum sadece metanol montajı ile dsg ve araç yazılımı yapılacak bu hafta. Tahmini 100-200 hızlanması 10 sn nin biraz altına düşer. Alacaksan hazır araç al derim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben ilk konuyu açtığında dedim şinasi bu diye kimse dinlemedi
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
50 bine std hızlı bir şey al kardeşim kafanı yorma modifiye ettikçe yakıtın artar motor dayanımı düşer 1.8 turbo düşünüyorsan audide 225 likleri s3 kasa olarak geçer yeter her gün yarışmıyacaksan arada gazlayacaksan modifiyeli araba almana gerek yok modifiye edenlerin bir çoğunun evinde az yakan sıkıntısız std ikinci arabası vardırgörsel takıl en güzeli
bu sekıl bir steptir
What Is Two Step? Rev Limiters Explained - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)