öncelikle merhaba cihazı aliexpress den aldım 13 günde elime ulaştı uzun araştırmalar sonucunda yabancı forumlar dahil ingilizce bilgim az google translate den çeviri yapa yapa nasıl bağlandığını öğrendim kutusundan çıkan kullanma klavuzundada yazıyor zaten bu arada aracım tu5jp4 motor kodlu 206 xs internetten ecu pinoutlarını buldum araç çift bobin ateşlemeli 2 kablodan bobin soketine ayrı ayrı ateşleme kontrol sinyali gidiyor. Cihazı öncelikle deneme amaçlı kırmızı kablosunu +12v bağladım siyah kablosunu - şase bağladım sonra gösterge panelinin soketinden devir sinyali kablosunu buldum sarı olanıda devire girdim cihaz üzerindeki 3 tane birleşik kablodan gri olanı kestim kullanma klavuzunda 4 silindir için gri olanı kesin yazıyor cihazdaki rev1 rev2 gain ayarlarını sıfıra getirdim rev 0 da olduğu zaman 2500 de kesmeye başlıyor arttırdıkça 500 rpm artıyor gain sıfırdayken cihaz devre dışı buraya kadar problem yok bu arada yeşil olan bobin kontrole giden kabloyu bağlamadım çalışıp çalışmadığını test etmek için sonra aracı çalıştırdım gaz verdim cihazda tepki yok çünkü gain sıfırda sonra gain 1 e aldım yani en yavaş kesme frekansına gaz verdim 2500 de cihazın üzerindeki led yanıp sönmeye başladı yavaş şekilde.. gaini arttırdıkça ışığın yanıp sönme şiddeti artıyor kesme frekansı arttığı için internetten izlediğim tüm videolarda cihaz çalışırken üzerindeki led yanmıyor kesme sinyali gönderildiği zaman led yanıp sönüyor bendede aynısı oldu tamam dedim cihaz çalışıyor sorunsuz sonra internetten çift bobin araçlara bağlarken yeşil kabloyu 2 ye ayırıp 2 ucada 600v 1a tek yönlü diyot bağlandığını gördüm anlatıldığı gibi geçirmeyen gri çizgili tarafı mobüle doğru bağladım yani bobine giden sinyal modüle dönmeyecekti sonra iki yeşil kabloyuda bobinlerin sinyallerine girdim sonra aracı çalıştırdım cihazın üzerindeki led sürekli yanmaya başladı dedim bi terslik var tüm kabloları söktüm yine ilk başta denediğim gibi sadece + - ve rpm bağladım (çünkü bu şekilde sorunsuz çalışıyordu taki yeşil kabloyu bobin sinyaline girene kadar) cihaz elektrik alır almaz kırmızı led yanmaya başlıyor ne yaptıysam denediysem olmadı kesme sinyali göndermedi cihaz acaba biyerlerimi yaktık dedim mobül içinden açtım devre kartında tüm yollar sağlam gözüküyor herhangi bi yanık kokusu vs yok epromlarda diyotlarda görünür bi hasar yok elektronik bilgisi iyi olan veya cihazdan anlayan daha önce bağlamış olan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok iyi olur yabancı forumlarda bu sorunu yaşayan birinede rastlamadım