Son zamanlarda sık duymaya başladım, yapabildikleri çok güzel, sahip olan kullanan var mı? bir kaç tane alsak işletilebilir mi?
Son zamanlarda sık duymaya başladım, yapabildikleri çok güzel, sahip olan kullanan var mı? bir kaç tane alsak işletilebilir mi?
3 mm pellet dediği kuru buz taneciklerinin maliyeti/bulunabilirliği ne merkezde acaba?
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Buz parçaları ile bir nevi kumlama yapıyor
group b ___
Belki beş veya altı senedir kullanan yer biliyorum .(detayli boya bakim iç temizlik guzel iş cıkariyor(elektirik süpürgesindan biraz hallice ) .Forumda satiliklarda vardi bir ara .Çok da güzel işletilebilir ama kiralanacak yere anlatmak ,he he biz biliyoruz diyenleri ikna zor olan kısmı bence .
Ben satıyordum , hala satılık. Çok sağlam pazarlama gerektiren bir iş piyasa kuru buz temizliğine çok yabancı. Ek iş olsun diye bir arkadaşıma güvenip makinayı aldım ama yarı yolda bırakılınca hiç kullanamadan depoya kaldırdım. Yoğun bir mesai gerektiriyor çünkü insanları ikna edebilmek adına. KOBİ'ler için maliyetli geliyor adam sana vereceği parayı çok görüyor ve alternatiflere yöneliyor (ilkel temizlik seçenekleri) kurumsal firma portföyü olan birisi çok güzel paralar kazanabilir.
Maslakta swisswax davlumbaz ve alt takım temizliği için kullanıyor bu makinayı , Bursa da Tofaş fabrikasında 2 tane var vs vs .
Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz , bildiğim kadarıyla cevaplarım.
Ankara ıcın Kuru buz temını ıstersenız
0312 815 41 34
0312 815 48 64
Kazana dogru gıderken saray ilçesinde uretıcı fırma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)