merhabalar;
acil bilgiye ihtiyacım var krank keçesinden yağ kaçırıyo araç parçanın siparişini geçtim parça gelene kadar yağını kontrol ederekten aracı kullansam sıkıntı yaratır mı ?
merhabalar;
acil bilgiye ihtiyacım var krank keçesinden yağ kaçırıyo araç parçanın siparişini geçtim parça gelene kadar yağını kontrol ederekten aracı kullansam sıkıntı yaratır mı ?
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
araç çalıştığı zaman aralıksız damlıyo, araç çalışmadığında sıkıntı yok
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
ayrıca yağ kaçağını önlemek için ürünler var onlardan kullansam faydası olur mu en azından bir kaç gün için
Ecupro Bodrum
Bence herhangi bir ürün kullanmayın.
Şimdilik yağınızı kontrol ederek gidin ki galiba çok eksilince uyarı veriyordu göstergede. (Yağ seviyesi düşük ya da kontrol edin gibi bir şey yazıyor olmalı )
O-ring gelince taktırın üzerinden de sıvı contayla kapattırın.
Aynen kontrol ediyorum yalniz yolda giderken yerde iz goremedim durdugum zmn akmaya basliyo yada bana oyle geliyo. Bu arada komple parcayi siparis ettim sadece keceyi degil ne olur ne olmaz diye
Ecupro Bodrum
Ben kendi iesimde o lanet krank keçesi yüzünden sıfır baskı balatayı yaktımihmalmetmeyin bir an önce halledilsin
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
aynen pcv hattindaki borularda kavrulmus plastik olduklari icin ie catch can siparis ettim o borularin yerine catch can kullanicam.
bakalim ugrasiyoruz isteiscilik cok pahali oldugu icin kendim yapiyorum cogu seyi oda zaman aliyo tabi yarin izinliyim bugun en azindan aracta ne eksik var gormek icin kullaniyim dedim eksiklerimi gordum 1-2 gun kullanmam araci gene
![]()
Ecupro Bodrum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)