merhaba arkadaşlar aracım 98 model 1.4 is otomatik aracımda su eksiltme sorunu var aracın altını kontrol edip baktığımda herhangi bir ıslaklık görünmüyor motor içindede su sızıntısı görmedim yedek su deposunu tamamladığımda ortalama 500 km yol gittikden sonra yedek su deposunda hiç su kalmamıştı tamamladıkdan sonra yine bir 500 km sonra kontrol ettiğimde çok az miktarda su kalmıştı ustaya götürdüğümde aracımın suyunu tamamlayıp aracı çalıştırdı 2 kere fan açtıkdan sonra radyatör kapağı açık şekilde iken çok azda olsa kabarcık gelmişti usta conta yanmış dedi aracımda yağa su veya suya yağ karışma sorunu yok ve hararet hep aynı noktada hiç yükselme olmuyor bunun yanında hortumları filan değiştirmiştim herhangi bir sızıntı olabilir diye sorun hala devam etmekde sıkıştırdığımda daha cok eksiltiyor sübap ayarı yapılmadan önce çok az su eksiltiyordu ama sübapdan sonra daha çok eksiltmeye başladı conta yanmış olabilirmi veya böyle bir durum başına gelen varmı hergün araca binmeden suyu kontrol etmek canımı sıkıyor . yardımlarınızı bekliyorum