User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Hyundai Coupe FX 1.6 Hakkında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hyundai Coupe FX 1.6 Hakkında..

Arkadaşlar aracımı yeni sattım 27 lira civarlarında bütcem var hasar kayıtlı e46 çok aradım sağlamını bulamadım bütceme uygun..

Hyundai coupe fx 1.6 lar görüntü olarak çok hosuma gitti fakat performansı bakımından yerlere vurulan bir araç oldugunu gördüm öncelikle sorum performans hakkında değil az çok tahmin edebiliyorum.

En önemli sorunum eski arabamda çektigim sıkıntıları cekmemem ( her gün sanayii..)

Araç beni fazla yorarmı sürekli sanayiye gitmem gerekir mi kornik sıkıntı sağlamlık vs. bakımından düşünceleriniz nelerdir ?

Googlede araştırmasını yaptım fakat genellikle ucuz etin yahnisi yenmez..Hiç bulaşma..fakir ferrarisi gibi çok bilmiş insanların yaptıgı yorumlarla karşılaştım bu aracı iyi bilen tanıyan tavsiye vericek birisi varmıdır acaba?

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımda vardı, yakıtı ve gidişi dışında sorun yaşamadı. Görünüşü hala hoşuma gider, trafikte dikkat çeken bir araba. Kroniği var mı bilmiyorum ama 1.5-2 sene hiç sorun çıkarmamıştı ağır kazalıyken toplanmış bir araba olmasına rağmen.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasim uzun sure bindi 18 jant vs direksiyon kutusu disinda sorun yasamamisti diye hatirliyorum performans beklentin yoksa goruntu olarak cok basarili

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)