arkadaşlar "Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS JLX-A" almayı düşünüyorum aramızda kullanan yada araç hakkında bilgisi olan var mı ? Artıları eksileri nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşlar "Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS JLX-A" almayı düşünüyorum aramızda kullanan yada araç hakkında bilgisi olan var mı ? Artıları eksileri nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
41 AY 767
2007 modeli vardı.Parça olarak pek ucuz değildir yakıt olarak sehir içi 9-10lt yakar düzgün kullanımda.Performans olarak ne çok hızlı ne de yavaş.Genelde konforlu bir araçtır.Arazıde gezeninde genelde gıcırtı çoktur arka koltuklardan gelıyor genelde.Arka koltuklar dik ve biraz daha yatık olabiliyor.2010 da ufaktan güncelleniyordu sanırım
Selamlar güncel olsun tecrübe eden, motoru hakkında bilgisi olan var mı ? yazgı çizgi işlerine açık mı ? genelde şehir içi, ufak çaplı ava giderken kullanılacak tavsiye edermisiniz ?
Manuel, 4x4 ve dizel oluşu tam istediklerimiz ama pişman olurmuyuz bilmiyorum. 1.6 benzinli tek kapısı var şuan uzun yolda çok yoruyor.
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)