Merhabalar, konuyu tam olarak nereye açsam bilemedim ama neyse. Arama da yaptım benzer bir konu bulamadım, varsa uyarırsanız sevinirim. Benim merak ettiğim birkaç durum var. Öncelikle Cupra ve Bocanegra arasındaki fark cars.uk.msn nokta com a göre sadece öndeki siyah tampon ayrıntısı imiş. Onun dışındaki body work ve performans tamamen aynı imiş. "And then there is the Bocanegra. A £700 cosmetic upgrade to the Cupra this is named for its black nose treatment - Bocanegra means "black mouth" - and plays homage to the SEAT 1200 Sport of 197?. Just 1,000 will be produced each year. Performance is identical to the Cupra." Bu doğru mudur? Doğru değilse farklar nedir? Bunun dışında başka bir sorum ise ben bu araçların direksiyon tasarımını ciddi derecede vasat buluyorum. Seat'ın beğendiğim başka bir direksiyonunu (başka bir modelin mesela atıyorum 20xx model leon) alıp taksam airbag vs sorun yaşanır mı veya mümkün müdür veya mantıklı mıdır? Başka bir sorum da ibizalarda ciddi derecede leon lip kullanımı görüyorum, boyut olarak birebir uyuyor mu yoksa kesme biçme mi var? Son olarak, ibiza kullanıcılarından yorum almak istiyorum, aracın kronik sorunu var mıdır veya rahatsız olduğunuz durumlar nelerdir? Nelerinden memnunsunuz, neleri daha iyi olabilirdi? Unuttuğum bir soru; ekranlı orta konsolu tavsiye eder misiniz? Eğer bu konu bir ilkse bu araçları düşünenlere de faydalı olur bölüm yanlışsa uyarırsanız sevinirim. İyi forumlar.