User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Seat İbiza - Bocanegra Farkı ve Çeşitli Sorular

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Seat İbiza - Bocanegra Farkı ve Çeşitli Sorular

Merhabalar, konuyu tam olarak nereye açsam bilemedim ama neyse. Arama da yaptım benzer bir konu bulamadım, varsa uyarırsanız sevinirim. Benim merak ettiğim birkaç durum var. Öncelikle Cupra ve Bocanegra arasındaki fark cars.uk.msn nokta com a göre sadece öndeki siyah tampon ayrıntısı imiş. Onun dışındaki body work ve performans tamamen aynı imiş. "And then there is the Bocanegra. A £700 cosmetic upgrade to the Cupra this is named for its black nose treatment - Bocanegra means "black mouth" - and plays homage to the SEAT 1200 Sport of 197?. Just 1,000 will be produced each year. Performance is identical to the Cupra." Bu doğru mudur? Doğru değilse farklar nedir? Bunun dışında başka bir sorum ise ben bu araçların direksiyon tasarımını ciddi derecede vasat buluyorum. Seat'ın beğendiğim başka bir direksiyonunu (başka bir modelin mesela atıyorum 20xx model leon) alıp taksam airbag vs sorun yaşanır mı veya mümkün müdür veya mantıklı mıdır? Başka bir sorum da ibizalarda ciddi derecede leon lip kullanımı görüyorum, boyut olarak birebir uyuyor mu yoksa kesme biçme mi var? Son olarak, ibiza kullanıcılarından yorum almak istiyorum, aracın kronik sorunu var mıdır veya rahatsız olduğunuz durumlar nelerdir? Nelerinden memnunsunuz, neleri daha iyi olabilirdi? Unuttuğum bir soru; ekranlı orta konsolu tavsiye eder misiniz? Eğer bu konu bir ilkse bu araçları düşünenlere de faydalı olur bölüm yanlışsa uyarırsanız sevinirim. İyi forumlar.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce çok soruldu ve cevaplandı,biraz araştırsaydınız bulabilirdiniz ama ben tekrardan yazarım.

Cupra: Direksiyonda,kadranda,ön koltuklarda,sol ön panjurda ve arka kısımda Cupra yazıyor.
    Koltukları beyaz baklava desenli.
    2010 modellerde ön far gövdesi beyaz,akü ön kısımda.
    2011 modellerde ön far gövdesi siyah,akü arka kısımda.

Bocanegra: Direksiyonda,kadranda,ön koltuklarda B yazıyor.
    Koltukları kırmızı baklava desenli. Arka kısımda siyah renkte Bocanegra yazıyor.
    Ön tamponun bi kısmı parlak siyah,buda zaten bocanegra olduğunu en çok belli eden kısım.
    Farların gövdesi hepsinde komple siyah ve akü arka kısımda.
    Bunlar dışında motor,şase,yürüyen vs hiç bir değişiklik yok herşey tamamen aynı.

Benim kendi düşüncem,malzeme kalitesi,yol tutuşu ve özellikle frenleri çok vasat.
    Onun dışında performansı,yakıtı,gidişi keyifli bi arabadır.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Once hangi direksiyon takmak istesiginizi belirleyin, Golf6R direksiyonu bile takabilirsiniz soketler birnirine uyar.Tabiki ibizanin airbag'ini isfediginiz her direksiyona takamazsiniz.Aldiginiz direksiyon Vag grubu oldugu surece sorun yasamazsiniz (airbag dahil alindiginda)
    Ekranli orta konsol birincilik zenec, ikincilik necvoxun.Ikiside Çin mali ama fazla birsey beklememek lazim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fren açısından alfa ve bmw kullanıcılarından onay aldı (kendileri piste sık sık çıkan insanlar) kendim de mazda ile kıyasladığımda ufak bir fark gördüm fakat hondadan kat kat kat kat iyi buldum. kayma konusuna gelirsek üzerindeki sistemler lastik yeni oldukça gayet yeterli. hatta iddia ediyorum polo kadar önden kaymıyor. o açılardan sıkıntılarım yok araçla. ama malzeme kalitesi bence de vasat araca yazık etmişler. özel arama yaptım bulamadı kardeşim 100 sayfa gezecek değilim konuya göre aradım bulamadı mesajlara göre arayacak vaktim olmadı belki öyle bulurdu. sağ ol yine de uyarın için. direksiyon konusu canımı sıkıyor tasarım vasatın altında ama soketler uyuyorsa airbagli direksiyon temin etmem kolay o işi çözeriz. akü olayını tamponları farlar biliyorum B harfı olayını da biliyorum ama o beyaz dikiş kırmızı dikiş işini bilmiyordum neyse motor şase vs aynı olduğu onaylandı önemli olan buydu. tampon olsun dikiş olsun bocanegra yazısı olsun bunlar halledilmeyecek şeyler değil zaten. yurtdışı forumlarında facelift lerin yağ yakma sorunundan kurtulduğunu fakat eski versiyonlara ışık yandıkça 1lt ekleyerek kullanmak gerektiğini söylediler. fiyat olarak da faceliftler o arabaya vereceğim mantık olarak para barajını aşıyor ama ilk versiyonları şu an ciddi derecede mantıklı fiyatlara sahip. yani ikinci araç olarak (yıllardır japondan şaşmam dememe rağmen) çok mantıklı çünkü performans olarak tatmin eden japon arabalarının 20 yaşında olanları bile 30 bin üzerinde fiyatlara sahip biraz yenilere geldik mi 50-60-70-80 gidiyor. inşallah onlara bir 3-4 senem var ama bu 3-4 sene içerisinde yazılımdır dp dv egzoz vs ufak dokunuşlarla tatmin edecek bir araç aradığım için bunlara yöneldim. iç mekan kalitesi olarak koltukları zaten sildim attım güzel bir koltuk takımına verilecek paraya acımam direksiyon da çözülüyormuş. 30 yaşında bir japon aracından daha iyi yalıtıma ve elektronik donanıma ve ekstraya sahip olacağını düşünerek saçma torpido ve direksiyon tasarımını göz ardı edebileceğime inanıyorum. en azından yeni, eski japon emsallerine göre az yakan, satış sıkıntısı onlara kıyasla daha az olan bir araç, bu kadar mantıklı olması sebebiyle beni kendine çekti. hayırlısı. bu arada 2011 olanlar facelift değil sanırım yanlış mı biliyorum? 2013 2014 falan sanırım faceliftler? yukarıdaki arkadaşın 2011 aküsü arkada farlar siyah arka planlı dediği araç facelift olmayan ise hedefimde o vardı ama facelift ise yüksek fiyatları yüzünden vazgeçmek zorunda kalırım gibi duruyor.
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bocanegra ispanyolca kara yüz demek ön tampon karartılmış far vs o yüzden
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bocanegra ispanyolca kara yüz demek ön tampon karartılmış far vs o yüzden
    evet ilk mesajımda alıntı yaptığım kısımda yazıyor zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)