User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Honda Civic ep2 1.6 V-tec nasıl bilirsiniz.

lowfamilia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Honda Civic ep2 1.6 V-tec nasıl bilirsiniz.

Arkadaşlar ep2 düşüncesindeyim yaz sonu eylül gibi şimdiden araştırmaya başladım yakıtı, gidişi, kronik sorunları varmı, tüp taksak sıkıntı olur mu, sizce gerçek piyasası nedir. Tecrübeli arkadaşlardan bilgiler bekliyorum.

DİP NOT: Bütçe zorlama ile 26000 tl civarı.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malı arapfaikten alıyoruz mersine kadar göki kullanıyo

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru d16v1 sanırım hiç tereddüt etemden alabilirsiniz ep2'de genelde otomatik oluyor diye biliyorum manuel nadir

Tüpde hiç bir problem olmaz %100 uyumlu zaten
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru d16v1 sanırım hiç tereddüt etemden alabilirsiniz ep2'de genelde otomatik oluyor diye biliyorum manuel nadir

Tüpde hiç bir problem olmaz %100 uyumlu zaten
    manuelleri 25-26 ve üzeri ama otomatik 21-22 temiz var. neden öyle.
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manueller genelde ep3 paket, yani 5 bijon ve orjinal bodykiti var. type r dan görüntü olarak farkı yok.bundan dolayı daha pahalı. bir de o tarz bir araç kullanmak isteyen kitle genelde manuel tercih ediyor. otomatiği de güzeldir, zevklidir, ama tamponlar, spoiler, etekler falan uzun iş. hele bir de 4 bijonu 5 bijona çevirme derdi var. Geri kalan bütün karakteristik özellikler normal civic ile aynı. 6 ayda bir sübap ayarı yapılması tavsiye edilir. şöför koltuğunun burçları aşınır, ileri geri oynar. ön konsoldan falan tıkırtılar gelir. öyle baş ağrıtacak bir kronik sıkıntısı yoktur. otomatiği zor satılır. bakıyorsan bence manuel bakmalısın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manueller genelde ep3 paket, yani 5 bijon ve orjinal bodykiti var. type r dan görüntü olarak farkı yok.bundan dolayı daha pahalı. bir de o tarz bir araç kullanmak isteyen kitle genelde manuel tercih ediyor. otomatiği de güzeldir, zevklidir, ama tamponlar, spoiler, etekler falan uzun iş. hele bir de 4 bijonu 5 bijona çevirme derdi var. Geri kalan bütün karakteristik özellikler normal civic ile aynı. 6 ayda bir sübap ayarı yapılması tavsiye edilir. şöför koltuğunun burçları aşınır, ileri geri oynar. ön konsoldan falan tıkırtılar gelir. öyle baş ağrıtacak bir kronik sıkıntısı yoktur. otomatiği zor satılır. bakıyorsan bence manuel bakmalısın.
    manuel buldum 3 tane kmleri 130-160 arasıda 200000 üzeride var yüksek kmler sıkıntı olur mu peki.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bakılmışsa sıkıntı olmaz ama 150k üzerinde almaman bir sonraki satışını bir nebze kolaylaştırır

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iç trim aksamlarından ses gelmesi dışında kronik problemi yok. Motor şanzuman sağlamdır lpg de dahi sorun yaşatmaz, temizini bulursan üzmez uzun yıllar fakat kaskoları biraz yüksek çıkıyor bildiğim kadarıyla
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende var ep2 sport bütçem el vermedigi için makyajli manuel alamadım. Otomatik vitesi var suan çok harika zevkli bir araç kronik problemi yok başınızı ağrıtmaz kesinlikle. Lpg ile uyumlu hiç bir problemi yok. Bi typer bodykit bide mugen jant yaparsanız zevkle binersiniz çok rahatta satarsınız illaki bütçesine göre davranan birileri olur alır gider arabayı ayrıca bu aracın euro kasasi olan 5 kapısı vardı ep2 den önce 2002 modeldi ve 23.250 ye sattim . Ben aldıktan 1 hafta sonra 22.500 e satiyordum genc bi abimize az daha ve hiç ekstra bişey yoktu sonradan vazgeçtim. Sonuç olarak alınıp binilebilecek bir araç 160 170 bin üstüne çok fazla girmeyin bencede.sormak istediginiz birsey varsa pm atarsınız seve seve cevaplarım
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)