Merhaba abiler ve arkadaşlar. Bu konuyu merak ediyorum mazda rx8 model aracı swaplamak mümkün müdür? Rx8 çok güzel araç olmasına rağmen çok erken zamanda motorunun öldüğünü söylüyorlar bu ne kadar doğru sizlerce? O yüzden bilgi edinmek için böyle bir konu açtım ve fikirlerinizi beklemekteyim abiler. Bu iş mümkün ise eğer 1 sene gibi bir zaman içerisinde maddi durumumu daha da düzeltirsem düşünmekteyim. Görünüşü çok güzel bir araç ve şaseside dayanıklı diye okudum 4 koltuk olması da ayrı bir güzelKonuyu yanlış yere ve yanlış birşey söylemiş isem affola şimdiden teşekkür ederim.
Sorularım şöyle lütfen cevaplarsanız minnettar kalacağım.
Bmw M50B25 motorunu takabilir miyiz veya uyumsuzluk yaşanır mı? Yaşanırsa bu uyumsuzluk çıkartan parçaları değiştirip takılabilir mi? Yoksa imkansız bir olay mı?
Bu olay sanırım Türkiye'de henüz olmamış araştırdım her hangi bir bilgi bulamadım.
Bu araca zorluk çıkarmadan swaplanabilecek motorlar var mıdır piyasada. Veya illa ki yurtdışından mı getirtmek gerekir? Minimum 180HP
Ortalama maliyet ne olur bu işlemin ve doğru eller tarafından yapıldığın da sağlıklı olur mu?
Bu arada motorun faturası olunca ruhsata işletiliyor diye duydum, umarım bu da doğrudur.
Yardımlarınızı dört gözle beklemekteyim teşekkürler. Rencide edici cümleler kurmazsanız sevinirim, ***** yeni yeni öğreniyoruz. Saygılar herkese...![]()