94 model 320i aracım LPG'de iken gaz yemiyordu. Benzinde çalışırken de sanki bir aptallık var gibi geliyordu ama bir sonuç elde edemedik. bakımını yeni yaptığımız için bujilerim zaten yeni idi. Bobinler defalarca kontrol edildi. hava akışmetre yenilendi. ancak bu gaz yememe mevzusu bir türlü hallolmadı. Benzinde çok hissedilmese de LPG'de iken sanki araba gaza bastıkça kendini kasıyordu. Geçtiğimiz hafta bujilerin eskidiğini gördük, onları da bosch'un servisindeki bir ustanın tavsiye ettiği iridium bujiler ile değiştirdik. Yalnız araç bundan sonra daha bariz bir şekilde teklemeye başladı ancak öyle stop edecekmiş gibi değil. sanki bujiler halen yenilenmemiş gibiydi ve birşeyler daha kötü çalışıyor gibiydi. Bugün Bujileri Bosch'un sisteminin verdiği iridium platiniumlarla tekrar değiştirdik. şu an için rolantide bir problem yok ve sarsıntı ortadan kalktı. LPG'nin ayarını yeniden düzünledik ve yığılma azaldı. ancak herhangi bir viteste ilerliyorken gazdan ayağımı çektiğim zaman LPG'deyken halen egzozdan patlama sesi geliyor. işin asıl garibi bujileri değiştirdikten sonra benzindeyken de patlatmaya başladı. ve sanki gaza bastığımda araba hakkını vermiyormuş gibi hissediyorum. en üzücüsü de boğazımızdan kısıp araca harcıyoruz ama bir şeyler eksik gibi sanki. Umarım öyle sıkıntılı bir durumum yoktur. Vesilenizle bu problemin de çözüleceğini biliyorum. Vakit ayıracak herkese şimdiden teşekkür ediyorum...