User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lada niva - Suzuki samurai ?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lada niva - Suzuki samurai ?

Yapı denetim şirketinde kullanmak üzere, hobi olarak arada dağ bayır gezmek için bu sınıfta bir araç bakıyoruz. 2 marka var öne araç lada niva, suzuki samurai. Hangisi neden tercih edilmeli?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15774528/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1129238/detay/

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 2 araç arasında kaldıysanız Lada bence. Ama suzukide Sj410 yerine Sj413 bakarsanız çok daha eğlenceli çok daha başarılı çok daha performanslı bir araca sahip olursunuz..

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sj410 1000cc 4 vites.
    sj413 1300cc 5.vites sj413 düşünmekte fayda var.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sj410 daha az yakıyor sj413e göre sanırım. Şehir içi kullanıcaz genellikle. Sıkıntı çıkarmayacak bir araçsa sıkıntı olmaz aslında çok güçlü olmaması ama yinede sj413 bulsak güzel tercihimiz ondan yana olur

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence suziki samurai cunku lada sabit aks degildir ama samurai sabit akstir kirilma riski %75 daha azdir...ladanin tek kari motoru daha guclu ....ama ayna mahruti ile samurai keci olur ...bide parcasi daha cok

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim grubumuzda 2 tane Sj410 Bitane Sj413 var. tam tersi olarak Sj 413 daha az yakıyor ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim grubumuzda 2 tane Sj410 Bitane Sj413 var. tam tersi olarak Sj 413 daha az yakıyor ..
    O da doğru aslında zorlanan motor çok yakar. Ama o fiyatlarda sj413 yok temiz. Bir tane var onunda şase no motor no yokmuş adam satışını veremem diyor. Şehir içide kullancağımız için sıkıntı oolur bize.

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niva'nın her türlü parçası bulunmakta,Suzuki'nin parçası da bulunur ama biraz aratabilir,fiyatı da Lada'ya göre pahalı kalır.Alacağınız Niva'ya yakın zamanda izolasyon uygulaması yapılmış olmasına dikkat edin,sizin kârınıza olur.Bu izolasyon ses,su geçirmezliği ve çürümeyi önleme hususları için yapılır.(İlanda yeni boya yapıldığı yazıyor,onu da yapmışlardır diye düşünüyorum.)Eğer Lada'yı alırsanız Timken rulmanlara geçerseniz kafanız rahat olur,orijinal rulmanların daha kısa sürede bozulduğu söyleniyor.Biraz gürültülü ve titreşimli olduğu da söylenir.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam lada alırdım

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    traktör mü lada niva mı desinler gene lada derim, traktörün kaldığı yerlerden geçtik ava giderken çok fena namussuz çok
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niva'nın her türlü parçası bulunmakta,Suzuki'nin parçası da bulunur ama biraz aratabilir,fiyatı da Lada'ya göre pahalı kalır.Alacağınız Niva'ya yakın zamanda izolasyon uygulaması yapılmış olmasına dikkat edin,sizin kârınıza olur.Bu izolasyon ses,su geçirmezliği ve çürümeyi önleme hususları için yapılır.(İlanda yeni boya yapıldığı yazıyor,onu da yapmışlardır diye düşünüyorum.)Eğer Lada'yı alırsanız Timken rulmanlara geçerseniz kafanız rahat olur,orijinal rulmanların daha kısa sürede bozulduğu söyleniyor.Biraz gürültülü ve titreşimli olduğu da söylenir.
    Ladalarda hararet sıkıntsı varmış o yüzden sıcak bakmıyoruz. Şehir içi kullanılacak araç genellikle, uzun yolda 50 km'lik yere gidip gelecek. Hararet yazın baş ağrıtırmı?

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önceden ben baya ufakken bizde vardı çok eğlenceli bi araçtır ozamanlar babam kullanıyodu ava falan giderken parçası falan çok çok ucuzdur heryerde mevcuttur dağda bayırda hiç kaldığımızı hatırlamıyorum ben olsam lada alırdım

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sj410 daha az yakıyor sj413e göre sanırım. Şehir içi kullanıcaz genellikle. Sıkıntı çıkarmayacak bir araçsa sıkıntı olmaz aslında çok güçlü olmaması ama yinede sj413 bulsak güzel tercihimiz ondan yana olur
    ben ford ranger pick up a geçtiğim için kendi samurai mı satıyorum daha gecen yıl komple elden geçirdim arabayı kasa motor 4 cekere falan olarak extra fazla donanımım yok araçta ama nivalardan çektiğim sıkıntıların yarısını çektirmedi bana araba böyle bişi düşünürseniz görüşeli hem modelli aracım hemde uzun şasi....

kışın ava gittiğimizde çektiim bi resim

imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ford ranger pick up a geçtiğim için kendi samurai mı satıyorum daha gecen yıl komple elden geçirdim arabayı kasa motor 4 cekere falan olarak extra fazla donanımım yok araçta ama nivalardan çektiğim sıkıntıların yarısını çektirmedi bana araba böyle bişi düşünürseniz görüşeli hem modelli aracım hemde uzun şasi....

kışın ava gittiğimizde çektiim bi resim

Fiyat olarak ne düşünüyosunuz? İlan yada konusu falan varsa söylerim şirkete ilgilenirlerse ilgilenirler.

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanını daha açmadım konusuda yok project cars a açıcaktım ama resimleri toplıyamadım fiyat olarak burdaki arkadaşlara 10000 liraya bırakıcam oda yeni aldığım pickup a donanım almak için ihtiyacım olan rakam araba 98 model lastikleri güzel muaynesi geçen hafta yapıldı kenarda duruyor ilgilenirseniz numaramı pm den atıorum
    imza...

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afyondaki offroad kulübüyle geziye gittiğimizde grupta vardı 2 3 niva. Yazın ortasındaydı, 2 si bayağı dağ bayır gezerken hararet yaptı. Ama arazide süper. Galiba 1.6 olanları enjeksiyonlu bi ara bayağı niyetlenmiştim almaya.

edit. bu arada tek kapı vitara neden bakmıyosunuz
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Afyondaki offroad kulübüyle geziye gittiğimizde grupta vardı 2 3 niva. Yazın ortasındaydı, 2 si bayağı dağ bayır gezerken hararet yaptı. Ama arazide süper. Galiba 1.6 olanları enjeksiyonlu bi ara bayağı niyetlenmiştim almaya.

edit. bu arada tek kapı vitara neden bakmıyosunuz
    Bakıyoruz da dikkatimizi çekmemiş. Ne olsa bakıyoruz biz yoksa. Ladaların 1,7 leri enjeksiyonlu sanırım 1.6ları enjeksiyonsuz yanlış bilmiyorsam?

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ladalarda hararet sıkıntsı varmış o yüzden sıcak bakmıyoruz. Şehir içi kullanılacak araç genellikle, uzun yolda 50 km'lik yere gidip gelecek. Hararet yazın baş ağrıtırmı?
    Hararet meselesi söylenir ama arazide çok çok zorlayanlarda,aracın gücünün yetmemesi sebebiyle bu durum ortaya çıkıyor diye biliyorum.Bakımlı olanlarda pek yaşayanı görmedim.Nivalar 97'ye kadar karbüratörlü,97-2003 tek nokta enjeksiyonlu,2003 sonrası çok nokta enjeksiyonludur.(1.7 olanlar)Eğer asfalt kullanımınız daha fazla olacaksa alternatif araçlara bakılabilir ama arazi yoğunluktaysa Niva iyidir.Arazinin şartları da araç seçiminizde belirleyicidir.

Düzeltme:Yazım hataları
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Sweet Vagabond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar, konu açılmışken yeni bir konu açmak istemedim.

Hem şehir içinde kısa mesafede kullanmaya, hemde arazide üzmeyecek bir araç düşünüyorum. Çok ağır off road yapmaya niyetim yok. Lada nivalar hoşuma ancak, bugün bir aracı götürdüğüm usta paranla başına bela alıyorsun diyerek suzukilere veya onun ayarında farklı araçlara yöneltti. Ve ailede 2. araç olacağı için validede kullanmak isteyecektir.

Max. 12.000 liraya kada sizce hangi aracı almalıyım ? Link vs paylaşabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)