Beyler Kangooların 2000 ve bazı 2001 modellerinde devir saati yok. Ben buna düzgün çalışabilecek bir devir saati ekleyebilir miyim? Araç 2000 1.9 RN Dizel.???
Beyler Kangooların 2000 ve bazı 2001 modellerinde devir saati yok. Ben buna düzgün çalışabilecek bir devir saati ekleyebilir miyim? Araç 2000 1.9 RN Dizel.???
Hacmimiz Küçük Olabilir Ama Hayallerimiz Hayal Edemeyeceğiniz Kadar Büyüktür. -1.4 İS-
Beyınden yanılmıyorsam bırtane kablo ıle aracın devrını okuyabılıyordun ben eskı aracıma takmıstım ama orj devır saatlı gosterge de takarsan dırek calısıyor extra bir işlem gerektirmeden ben clio rs kadranı takmıştım![]()
peki taktığın aracın yıl ve modeli neydi? göstergede ufakta olsa bi uyumsuzluk çalışmayan fonksiyon gibi sorunlar hiç oldu mu?
Hacmimiz Küçük Olabilir Ama Hayallerimiz Hayal Edemeyeceğiniz Kadar Büyüktür. -1.4 İS-
elimde fazladan clio 1.6 16v kadranı var, ***** sitede de ilanı mevcut.
sanırım senin isini gorur
![]()
eğer uyum sorunu olmayacaksa almak isterim. biraz araştırdıktan sonra sana pm atarım.
referans nosu da bu, cok cesit kadran var birbirine benzeyen iyi arastırmak gerek
![]()
Araca devir saati göstergesi takmak isteme sebebiniz nedir ?
benım aracımda 2004 model 1.9 du işte devir saati yoktu direk rs kadranı taktım ve çalıştı sorunsuz sıkıntısız![]()
Aynı benım kadranımdan işde RS kadranı direk oluyor veya o resimdeki kadranda sorunsuz çalıştırır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)