User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: e36 Asc sistemi hakkında?

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e36 Asc sistemi hakkında?

97 model E36 3.18is kullanıcısıyım aracımda Asc' sistemi bulunmakta , fakat tam olarak bu sistemin patinaj önlemek dışında neye yaradığını öğrenemedim..Automatic stability control olarak geçiyor fakat aracımı henüz savuracak kadar denemedim.. Asc'li e36 kullanıcıları biraz bilgilendirirse sevinirim nelere müdahale eder nasıl çalışır mazallah gidip deneyim derken aracı parçalamayalım.
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

FaruKsvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müdahalede DME'den yardım alır. DME ile birlikte ateşleme zamanına, motora girecek yakıt miktarına, gaz kelebeğine müdahale ederek gücü kontrol edebilir. Eğer savrulma varsa savrulma yönüne göre tekerleklere ayrı ayrı ABS ile müdahale edebilir. Aracınızı bir köşe başında değil de, müsait geniş bir mekanda test etmelisiniz. Hem aracınızın gerçek dinamikleriyle tanışırsınız, hemde sistemin müdahale kapasitesini ölçmüş olursunuz. Daha sonraki sürüşlerinizde süpriz yaşama ihtimalini de önlemiş olursunuz Tozlu zeminde, ıslak zeminde, karlı zeminde, kuru zeminde, sıcak asfaltta, soğuk asfaltta aynı tepkileri veremez. Bu yüzden sırtımızı ASC sistemine dayayıp gerisini oluruna bırakmamalıyız Kazasız belasız sürüşler.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FaruKsvs ın dediği gibi patinajı önlerken gazı da keserek kontrolü sağlamanıza yardımcı olur. Karlı kavalarda çok rahat anlaşılan bir özellik boş bir alanda yağmurda yada karda test edebilrsin

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım arabada asc nın ayrı bogaz kelebegı var. kayma, patınaj anında gazı kesıyor.
    vırajlara sert gırınce devreye giriyor bir kaç kere tecrube ettım. hatta otobanda sakın sakın 100 km/h ıle gıderken uyarı veren ascnın benım fark etmedıgım kaymayı algıladıgınada tanıklık ettım. faydalı bır sıstem fakat el alıskanlıgı arabayı calıstırır calıstırmaz devreden cıkartıyorum asc yı
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için çok teşekkür ederim o halde esp sistemi gibi viraj içinde oluşacak kaymalara müdahele eden bir sistem..en müsait yerde trafiğe kapalı alanda denemeliyim.
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)