Egzoz ve blowoff haric ne var arabada
Egzoz ve blowoff haric ne var arabada
bilgisayara geçip tekrar izledim videoyu ,
vites değiştirdiğin anda da kesme yapıyor ardından düzelip tekrar yapıyor . hortum yine büyük bir ihtimal ama başka birşey de çıkabilir.Blow-off un orjinal mi markası ne ?
gaz ı sürekli %70-80 lerde tutup tekrar denermisin .. aynı bu videoda sürdüğün gibi sür 70-80 throttle la
bu arada ne taraftasın istanbulda .
Blowoff Monza marka. Benden önceki sahibi takmış, çıkardığı sesten memnunum ama işlev olarak tırt bir şeye benziyor açıkçası. Araba çok fazla surge'e kalıyor...
Haftaiçi çok zor işim dolayısıyla, büyük ihtimalle haftasonu deneyebilirim. O zaman dediğiniz gibi yaparım.
Kavacık'tayım ben geçici olarak. Yakında Maltepe'ye geçeceğim.
oksijen sensorunu kimse yazmamis genelde yuke bindiginde sorunu belli eder,onun fisini cekip deneyebilirsin kolayca![]()
oksijen sensörü tam yük durumunda devre dışı kalır, araç open loop çalışır..
düşük devirlerde ve gaza az bastığında yakıt ekonomisi ve daha da önemlisi emisyon tutturmak amacıyla closed loop çalışır..
oksijen sensöründeki problemi rölantide beklerken anlarsın, 2000 - 3000 devirle giderken anlarsın, ama gaza tam yüklenenip edvir yükselince oksijen sensöründe sorun var yok anlaşılmaz..
bence bunu siz önce arıza tespit cıhazına bağlayın önce ecu ne arıza kayıt yapmış onu görün ve ecu kaydında hangi silindir tekleme yapıyorsa onu kayıt yapar hangi sensör arızalıysa kayıt yapar birsürü arıza verecektit silin arızaları araçtan hiç bir soket cıkarmadan tekrar sürün aracı tekrar kayıt yapacaktır yeniden bağlayıp bakın ne kayıt yapmış sol tarafta araç içinde sigorta kutusunun orda 14 pinli soketi var ordan bağlanacaksınız japon araçlarına bakan cıhazlar okur (örneğin carman scan 2) gibi cihazlar okur
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
Pardon o zaman abi, ben yanlis anladim yazdigini sanirim
Araç ta cut out sistemi mevcut yani yüksek basınc geldiginde beyin otomatik olarak keser
wastegate baglantı ile alakalı bir durum gibi Mustafaya götürün sorunu cözecektir
Emir cut out nedir Allah Aşkına yapma ya hadi yağ pompasını sıfırladık basınç arttı fln neysede bunu yazma canım benim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)