Merhaba abilerim kardeşlerimbir arkadaşımın integrasını almak üzereyim şöyle anlatayım durumu sizlere aracın dışında çamurluklar ön camın oraları çürük sağ kapıda biraz ezik var kısacası komple kaporta boyaya giricek benim düşüncem 2500 TLyi bulur 10 numara hale getirmek yeni Stop yeni çıtalar felan derken. jant lastik lazım ve coilover bunlarda 2000 liraya malolacak 4500 tl masraf etmiş olduk ve 500 lirada motor ve klima bakımı toplamda 5000 TL aracıda 4500 TLye alacağım bana 9500 max 10.000 tlye malolacak güzel bir şekli gelmiş hali yürüyende sıkıntı yok motorda 2 sene önce benzinci mazot koymuştu
Bostancı ikiler hondada hüseyin usta tarafından komple motor yapıldı daha 10.000 km olmadı yapılalı.yani yürüyen ve motorda sıkıntımız yok. içi ise sıfır km integra gibi tertemiz. sizce alıp yapmak mantıklımı görüşlerinizi almak isterim son olarak 1.8 LS bu integra Dohc Motor değil mi ? internette Sohc 118 hp yazıyor benim bildigim Dohc üstten çift egzantrikli ama. neyse bilgilerinize ihtiyacım var
![]()