Tekrardan konu açmak istemedim,hazırda konu varmış benimde arabada amerikan park var sivasta amerikan parklara karışmıyorlar diye biliyorum .
Ancak tek sorum var ,ön cam'a su fiskiyesi çalışmıyor agır mı hafif kusur mu acaba ?
Tekrardan konu açmak istemedim,hazırda konu varmış benimde arabada amerikan park var sivasta amerikan parklara karışmıyorlar diye biliyorum .
Ancak tek sorum var ,ön cam'a su fiskiyesi çalışmıyor agır mı hafif kusur mu acaba ?
imzasız..
Tekrardan konu açmak istemedim. Aracın muayenesi doldu. Muayeneye sokacağım ancak nam-ı diğer amerikan park var. Sinyaller direk parklara bağlı, park ampulleri de sökülmüş durumda şuan.
Park ampullerii takmam gerektiğini biliyorum ancak amerikan park ve sislerdeki xenon'lar ne derecede sıkıntı çıkarır ? Gitmeden sökmeli miyim?
Çevremden herkes farklı birşey söylüyor, sisler geçer geçmez vs.
Amerikan park modülü olan arkadaşlar, benden veya Ert nickli abiden alınan modüllerde mavi kabloyu keserseniz amerikan park iptal olur, oraya anahtar takarsanız açıp kapatabilirsiniz...
Bizimkinde sisleri yakmadılar bile, dikkat ediceklerini zannetmiyorum, yinede tüv'ün ağır kusur sayfasına bakmakta fayda var....
sislerde ki xenon un kusuru yok ama amerikan parka trabzon istasyonları ne diyor bilemiyorum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bu birazda şans işi.
Bizim arabada amerikan park + uzunlarda sarı ampül vardı o şekilde geçti.
Arkadaşın aracıylada a.park+uzunlarda sarı ampül ve çamurluk sinyalleri bağlı şekilde girdik ve ç.sinyali+sarı ampüller ağır kusur olarak geçmedi..
Sabah 10gibi gittim, dedimki önce sıra alayım, sonra sanayide parkları takarım amerikan parkları sökerim. Sislere dokunmicaktım bidaha tamponu indirmemek için, geçmezse gider sökerim dedim sislerdeki xenonları.
Ama sıra aldım egzoz emisyonuna gittim hemen, geldim baktım 4 kişi geçmiş sıram. Hemen görevli gel diye çağırdı. Ben de ya Bismillah dedim hayırlısı
İnanmıyabilirsiniz ama
1)Park ampulleri yok 2)Sinyaller parklara bağlı (amerikan park) 3)Sislerde xenon
hiçbirini kusurdan saymadı ve sorunsuz geçtim çok şükür
Sadece araç alındığından beri(2009) hiç motor temizliği yapılmadığı için motor no.yu okuyamamış beyefendi hafif kusuru var![]()
ağır kusur sınyal yanık kalmıs muamelesı goruyor ama gıdecegenın ıstasyondakı kısının ruh halıde onemlı tabıkı
Artık benim kanaatim tamamen adamın iyi gününe denk geldiğimdi. Sanayiye gidip gelmenin hesaplarını yaparken, aracın bişeyi yok gidebilirsin dedi. Çok teşekkür ederim , sağolun deyip uzaklaştım![]()
bir temiz olmayan motor no okuyamamış beyefendi diye hayıflanmış sın bir geçirdi diye çok teşekkür etmişsin tutarsız davranış örneği olmuş![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ben aracımı aldığımda muayeneden yeni geçmişti, aldığım adam bu halde geçti dedi amerikan park+ xenon var, ilgilenen kişiye bağlı bence. bi tanıdığımın renoult 12 si kapı zor açılıp kapanıyor diye geçememiştikaportacı kapı ayarı yaptı öle geçti
şans biraz
![]()
Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...
91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir
Ağır kusur Maalesef..Ama istasyondan istasyona değişiyor
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Mavi kabloyu kesip araya swich koyma işi çok mantıklı.Gece uzun yolda kullanırkende kapatabiliriz, ***** ısınma problemine karşı.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)