LPG filtresi temizlenmez, değiştirilir. Zaten ucuz birşey. LPG servislerinde markaya göre değişen rakamlarda, 30-50 TL civarında değiştirirler. Tabi değişim sırasında gerekli kaçak kontrolü ve kalibrasyon düzeltmesini de yaparlar. LPG'ciye gitmek istemiyorsanız kendiniz filtreyi uygun fiyata alıp değiştirebilirsiniz de. Tabi kaçak kontrollerini kendiniz yapabilir misiniz bilemem.
forestera yenı bakım yaptırdım.. 2 adet filtre , bakım ve ayara 40 tl verdim.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
vallaha ben landirenzonun tüpünü 40tl ye taktırıyorum servisinde.temizlik arkadaşın dediği gibi yapılmıyor 10000km de bir değiştiriyorum
artık corc-i zamanıcdti
Peki teşekkürler cevap verdiğiniz için.Sağolun...
Filtre degisiminden sonra ayar tutmadigini soyleyenler var ben ayar bozulmasin diye bugune kadar hicbir arabamda filtre degistirmedim sorunda yasamadim
Opet kullanımı sonucu filtre durumu ile ilgili çok şey duymuş okumuştum ama ilk defa gördüm fotoğraf dedikleri kadar varmış.
Asıl beklediğim cevabı leventyaptı gerçekten teşşekkürler gayet açıklayıcı oldu.
Yukardaki resimdeki filtre 10 lira ben kendim degistiriyordum 10.000km de bir..
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
bu denli kötü olduğunu bilsem değiştirirdimama bi aracımda 40k,diğer iki aracımdada 30k km kullandım değiştirmeden,hiçte tıkanıklık vs. olmadı...bir arkadaşım değiştirdi ve bidaha düzen tutmadı onun için değiştirmeye sıcak bakmamıştım...
ama değiştirmek lazımmış teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)