Herkese merhabalar..
http://www.youtube.com/watch?v=Zy0USOXuYD0
bu video'da far'a yapıştırdığı şey nedir bilen yada bilgisi varmı? normal film değil sanırım ve farklı renkleri varmıdır ki![]()
Herkese merhabalar..
http://www.youtube.com/watch?v=Zy0USOXuYD0
bu video'da far'a yapıştırdığı şey nedir bilen yada bilgisi varmı? normal film değil sanırım ve farklı renkleri varmıdır ki![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
var var rahat oltransparan folyo reklamcılarda her çeşidini bulursun.
Transparan folyoya benziyor ama erimez mi sıcaktan ?
...
folyo ama ben bu rengi hiç görmedim....sarı turuncu kırmızı var ama bu renk warmı bilemiyorum...
gariban 106 gti....
hacılar dikkat edersen adam folyodan bişey ayırıyo ve yapıştırıyo bence çok ince bişey de değil :S
astra g aracım var ve rengi gri. ön far'ın panjur'a yakın olan kısmına 5cm'lik sarısından yapıştırsam ne kadar güzel durur acababi ara deniyim bakiiim
folyo bu ya ama 3m olabılır markası kalıtelıye benzıyor
böyle naylon poşet işlere hiç ısınamadım![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Araçta kullanılan malzeme bizim reklamcılarda kullanılaon transparanla uzaktan yakından alakası yok bu ürün biraz daha kalın bi arkadaşım yurt dışından getirtmişti.İsteyen olursa elinde varsa sorabilirim
Farlara yapıştırılan bu folyolar farlar için özel üretilmiştir.
Hatırı sayılır da bir fiyatı vardır.
Füme renginnden yapıştırmış olsanız bile en ufak bir kayıp yaşamazsınız farların aydınlatmalarında..
Ama yok siz gidip reklamcıdan allahın seffaf folyosunu yapıştırırsanız ne millet sizi görür, ne siz yolu görürsünüz. Çoğu kişinin gözünde de apaçi olursunuz.
Bu işlerde görüntüden ziyade işlevsellik çok önemli.. Çoğu kişi bunu umursamıyor gerçi ya...
Ayrıca.. Erimiyor evet.. Yanıyor..
bende siyah yaptırmıstım stoplardada kırmızı vardı gayet guzel bı uygulama ama farlarda bıraz kısılma oluyo
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Erime olmuyo denedik direk maruz kalsa eriyebilirde far camı olduğu için sorun olmaz.3m iş görür
Coğrafya kaderdir
eğer konu karartmak ise bn dış tası boyamayı tavsiye ediyorum tabi mümkünse...
ama golfteki mavi şey hakikaten süper bn bir clio'da bu renk cam filmi görmüştüm çok farklı görünüyor , onu nerde bulabiliriz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)