User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
123 sonuçtan 115 ile 123 arası

Konu: en iyi lpg kiti hangisi ve nerede bağlatmalı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kit kendini 60k km de mi amorti ediyor yani? hiç taktırmasaydı ondan iyiymiş. dizel motor benzinli motor fiyat farkı gibi olmuş. bana kalırsa yanlışınız var..
    onur arkadaş tam yakışı oturdumu önce benziinliye oranla yapdığı karı hesap etsin kaç km de kit kendini amorti ediyor söylesin..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cayenne'lerde sorun çıkıyor mu lpgde ?
    cayenne için prinsin sıvı püskürtmeli kiti var ama tuzlu epey. yalnjız performans kaybı sıfıra yakınmış..

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün kit mtm için maslaktaki yerle görüştüm ama bitürlü güven vermedi bana adama bu 1.8 turbo dedim sonradan turbo yapılan arabalardada bişey olmaz dedi yani 1.8t yi tanımadı sonra map sensöründen falan bahsettim herkes satmak için bişey söylüyo ben onu bunu anlamam ama performansın düşmez emin ol dedi çıktım oradan
    daha sonra prins in maslaktaki bayisine gittim herşey okey gibi pazartesi gününe randevu aldım 55 litrelik tank khein enjektörler ve en önemlisi 200 lira farkla turbo arabalarda map sensörü kullanıyoruz dedi 2500 liraya anlaştım pazartesi günü hayırlısıyla sabahtan bırakıyorum biraz tuzlu oldu ama kit mtm içinde 2000 lira dediler 500 tl için şansa bırakmak istemedim prins taktırıyorum umarım dertsiz tasasız olur zaten kısa sürede kendini amorti eder gibi düşünüyorum
    bahsettiğin yer çevre otogazmı?

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teleflexte başı çeken diğer marka zaten teşekkür ederim daha hiç ayar yapılmamasına rağmen 30 liralık gazla 105 km yaptım ayardan sonra dahada oturucakmış inşallah

bu değer şehir içi mi benzin + lpg dimi

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arkadaşım var floryada bütün araçlara taktı infinitiden tutun porş şayan a kadar falan heryerden geliyorlar.....floryada aydın üni yanı pakten sanayi sitesi sedat oto gaz adı erkan
    SENSİN.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arkadaşım var floryada bütün araçlara taktı infinitiden tutun porş şayan a kadar falan heryerden geliyorlar.....floryada aydın üni yanı pakten sanayi sitesi sedat oto gaz adı erkan
    ramoların eski dükkanın karşısında ki lovatocu'mu yoksa başka yer mi

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hafta bende lpg dusunuyorum a4 1.8 TQ icin . Bu dedigin yer hangi kitleri takiyor ve fiyatlari nasil ?

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf 1.8t ye prins tak benden sana tavsiye

taktırdığım yer prins.com.tr de bayilerimiz seçeneğinden seçtiğim maslaktaki TGS otogaz sistemleri yani prins bayisi olan biyer

şuanda hiç ayar yapılmadan 50 liraya şehiriçi 209 ve 30 liraya 105 km yaptım ama az yakmaya dikkat ettim desem yalan olur çünki araba eskisine oranla daha canlandı ve 209 km yaptığım seferde bi 320d yle ciddi şekilde yarıştım ve zorladım.
    kit takıldıktan sonra 2 depo bitir gel ayar yapalım dediler gidicem bakalım ne değişicek bende merak ediyorum gerçekten bu arada 200 tl fazla vererek map sensörlü kit taktırdım sensörde bosch marka kutusun ben açtım

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf 1.8t ye prins tak benden sana tavsiye

taktırdığım yer prins.com.tr de bayilerimiz seçeneğinden seçtiğim maslaktaki TGS otogaz sistemleri yani prins bayisi olan biyer

şuanda hiç ayar yapılmadan 50 liraya şehiriçi 209 ve 30 liraya 105 km yaptım ama az yakmaya dikkat ettim desem yalan olur çünki araba eskisine oranla daha canlandı ve 209 km yaptığım seferde bi 320d yle ciddi şekilde yarıştım ve zorladım.
    kit takıldıktan sonra 2 depo bitir gel ayar yapalım dediler gidicem bakalım ne değişicek bende merak ediyorum gerçekten bu arada 200 tl fazla vererek map sensörlü kit taktırdım sensörde bosch marka kutusun ben açtım

bu değerleri nasıl ölçtüğünüzü söyler misiniz ?

ayrica benzin+lpg ile yaptıgınız km dimi bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)