Günaydın öncelikle bu arabalar hakkında neler biliyorsunuz. Performans arıza durumu parça fiatları falan filan ?
Günaydın öncelikle bu arabalar hakkında neler biliyorsunuz. Performans arıza durumu parça fiatları falan filan ?
8 valf olduğunu biliyorum.. parcalarınında zor bulunduğunu duydum.. yakıtı konusunda tam bilgim yok ama sanırım 2.0'lar kadar yakar...
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
benım yakın bı ark da var yakıt durumu ole deıl gayet guzel yakıo ama gecende bı su hortumu patladı 2 hafta oldu hala parca beklıo![]()
1.8 8v, Aslında 1721cc'lik Flash motorunun birazcık daha geliştrilmii demekte bir mahsur görmüyorum. Enjektörlü, genelde sorunsuz bir motor. Bazı parçaları Flash 'tan uyar...Bazı parçaları da performans amaçlı olarak Flash ta kullanılır
Performans olarak çok iyi diyemem ama çok kötü de diyemem...Binip kullanmanı öneririm...106 GTi ile kıyaslama, ama Astra, Focus tarzı 1.6 16v otomobil kadar da zayıf değildir. KOoltukları ve ön göğüsü bir GTi segmentinden beklenenleri fazlasıyla sunar. Aslında keyifli bir otomobil. Üstelik R11 ve R9 lar gibi sac kalitesi düşük değil. Çürüme vs de yapmaz.
Headers vardır üzerinde fabrikasyon...Açık hava filtresi uygulaması ve son susturucu dışında atmosferik bişi yapmak zor. Bizde pek uğraşmamıştık gerçi ama...
Tüketim konusunda pek cimri değildir...Yol tutuşı tatminkardır, mükemmel demek yanlış olur. İkinci eli zayıftır. Ölü fiyatlara güzel arabalar bulmak mümkün, çok daha ölü fiyata satmak ta mümkün.
Yedek parça sıkıntısı olabiliyor pazı parçalarda Bursa dan getirttiğimiz dönemler oldu benzer parçaları. Ama geliyor.
Justin Ozancak Şafak cok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Özellikle şafak cok açıklayıcı oldun cok teşekkürler bunların haricinde aklınızda bişi varsa bekliyorum cevapları.
7000e vardı gecende ilanı, hala da duruyor sanırım
Hep heveslendigim sevdigim otomobillerden...
Ankarada bir arkadas turbo yapmıstı, istanbulda da dogukan nosla kullanıyordu sanırım
Onlar daha iyi bilgi verir sanırım modifiye acısından...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
doğukan sonra turbo yaptı, görmedi konuyu herhalde görse yazardı
arkadaslar bende düsünüyorum rsi.. kullanan arkadaslara haber verebilirseniz cok yardımcı olurlar benim gibi almayı düsünenlere![]()
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Justin noldu,RSI'ı begenmiyodun ben al al derken![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
sen cok konusma =) bütce sınırlı alınabilecek en iyi ve hızlı arabalara bakıorum.. rsi mantıklı gelior sanki... ayrıca sen al primera gt'ini bakalım kim kimin içinden gecicek =)
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
rsi bnm abim dediğim bi insanda 2 yıl önceye kdr vardı, filtre + komple egsoz vardı üstünde, tatminkar bi araç gidiş, yol tutuş, yakıt sarfiyatı olarak.
pek sorun çıkarmaz çıkarırsa da parçasına göre bekletebilir.
güzel araçlardır ben sıkı bir renaultcu olarak severim araçları tek problemleri sık sık aks bozar alt takıma güçlü geliyo motor her halde aynı motor renault 19 1,8 8vde kullanılıyo performans olarak pek tatminkar olmaya bilir bir gti vb. için ama işin püf noktalarını yakalayarak o blok f7p yane 1,8 16v dönüştürülebilen bir motor ama onun kpak vs vs bulman tr de cok zor bulsan bile dışaradanda getirsen astarı yüzünden pahalıya gelir ama güzel araç denebilir.Parça konusundada o kadar cok korkmana gerek yok bizim sanayimizde herşey uydurulur ve yürütülür. bu motor hakkında daha detaylı bilgiye F3P diye arayarak bilgi sahibi olabilirsin ama cok ünlü bir motor degildir. sadece bu blok volvo da 440 ta turbonalanarak kullanıldı kapk vs vs hbepsi... şafak abininde dedigi gibi sürekli binmek ve gti tarzı bir kullanım için almaya deger derim hayırlısı olsun şimdiden...
Renault Sports & ///MPower
bende de vardı bende çok uğraştım ama sonunda 98 megane coupe 2.0 150hp alınca rahatladım.williams üst kapak var meganlarda...ünlü bir motordur ve o fiyatlarada bulursun gibime gelio...şöle siyah bi tane...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)