güzeldi herşey edirnekapı trafiğinde 1 saat kalıp şehitliğe geç kalmış olsakda biyerden sonra yetişebildik. anadolu yakasında bi ara kopukluk oldu.
cabrio bmw den güzel pozlar çekildi buralardanmı acaba?
Printable View
güzeldi herşey edirnekapı trafiğinde 1 saat kalıp şehitliğe geç kalmış olsakda biyerden sonra yetişebildik. anadolu yakasında bi ara kopukluk oldu.
cabrio bmw den güzel pozlar çekildi buralardanmı acaba?
valla saat 1 e kadar bekledık edırne kapıda hatta 1ıde gecmıstı :)
katılamadığım için çok üzgünüm, yüreğinize sağlık ..:icon_tup:
bendede resımler var yanlız nasıl yuklendıgnı bılmıyorum sıteye?
Gelenlerin ayağına sağlık
http://www.techturkey.com/forum/foto...-yuklenir.html Bak kankı burdan
geçmiş olsun arladaşlar...
varsa plakasınıda yazın yolda denk geldikce bizlerde onu rahatsız edelim.
Yüreğinize sağlık arkadaşlar...
çarpan araç
34 p 8836
koyu gri sedan 92 95 arası civic.resmini akşama koyucam..
benim aracım pert malesef ,serefsizle göz göze geldik ,bana bilerek çarptı,ben o direksiyonu kırarken frene yüklendim ama kurtaramadım sol arka tekerleği benim sağ ön tekerlege geldi,tampona gelseydi bi tamponla kurtarırdık belki ama arac sol tekerlek amortisörle birlikte kuleden koptu,aks v.s aracın solunu metrobüs bariyerleri makasla kesilmiş gibi boydan boya kesmiş. allaha şükür burnumuz bile kanamadı ama aracım malesef pert. kaçtığı için karsılıklı tutanak tutamadık,tutanağı trafikçiler tuttu,hatam 0 allaha şükür,o ekipteki polislerdende allah razı olsun , o şerefsizi benzeten arkadaslarımdanda,teşekkürler. ayrıca bu organizasyona katılan herkezin yüreğine sağlık diyorum,bizim için vatan için canını veren şehitlerin yanında bi aracın lafı bile olmaz... hepsi nur içinde yatsınlar,
Kasko varmıydı araçta dostum. İnşallah yolda denk gelirde şerefsiz görsün nasıl rahatsız ediliyormuş insanlar. Fotoğrafınıda eklersen daha akılda kalıcı olur.
aracım ful kaskoluydu,dava açıldımı bilmiyorum, ama lavuk iii benzetildi,yapanların eline koluna sağlık diorum,polis tutanağını aldım dün aracımı odak opele cektik.kasko bedeli 14350 görünüyor,simdi nekadar verirler acaba.benim kaskom ödemeyi yapacak bana,sonra onlardan alacakmış. orjinal değişeni olmayan üzerindeki butun ekstralar jant lpg v.s hepsi kaskoya işli.kaskom ak sigorta.inşallah fazla madur olmam.
day walker oğuz abiye bi pm atarmsın oda aksigortada çalısıyor sana az cok fikr vericekdir kasko konusunda.. cok cok geçmiş olsun
Birazdan sinanın çektıgı fotoğraflarıda yukluyorum :)