siteden edindiğim bilgiler ışığında uygulamaya geçmeye karar verdim..bana ilham veren konu http://www.techturkey.com/forum/do-i...-karartma.html konusu oldu ve ahmet43 nickli arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum
Proje Adı : || ek civic far karartma
Proje Yapımcısı : || rebelh
Yapılan Araç Marka / honda/ civic /1996-2001
Projenin Konumu: || ön farlar
Kullanılan Malzemeler: || 10luk anahtar, yıldız tornavida, sıcak su için kova, maket bıçağı, cam silikonu, silikon tabancası, makas, mat siyah kap, turuncu cam boyası, boya için fırça
ilk tavsiyem mutlaka hardcore bişiler dinleyerek çalışmanızı sürdürün ki gazınızı kaybetmeyin
işin büyük çoğunluğunu siteye henüz üye olmayan turan engin arkadaşla beraber 2 kişi yaptık
gerekli malzemelerin resmi
öncelikle farın yukarıda görünen 2 vidasını söküyoruz
ondan sonra panjuru üstündeki 5 vidayı kolayca söküp çekip çıkartıyoruz
sonra ağaşıdaki resimdede görebileceğiniz aradaki vidayı söküyoruz
daha sonra çamurlukta davlumbazın içerisinde olan farı araca bağlayan son vida var onuda söküyoruz
ve sonunda farımızı araçtan ayırdık
şimdi sıcak odamızda bu kış günü soğuktan kurtularak farı ayırma vakti geldi
farın klipslerinin altında harbi sağlam bir silikon var
silikonları ayırmak için ben kaynamış suda bekletme yöntemini seçtim
suyun sıcaklığı ne kdr yüksekse o kdr çabuk ve o kdr kolay sökülüyor.. beni en çok uğraştıran olay farı ayırmak oldu çünkü imkanlar biraz kısıtlı olduğunda yeteri kadar sıcak bir su ayarlayamadım
silikonları ayırdıktan sonra farımızı açıyoruz önce 2 parça halinde ayırıyoruz daha sonra ön mika kısmı ve parlak olan yeri vidalarından sökülerek(iki uçtada 1 er tane vida var) ayırıyoruz
bu parça hassas bir parça üzerinde far ayar motoru falan var sökerken ve takarken dikkat etmek lazım
bu kaplama işlemini uygulayacağımız parlak kısım
ve ön mika camımız
ben kaplama olayını sevdiğim için mat siyah kapla (far içinde olacağı için çok özenmeden) kaplayarak kararttım ve sinyalin iç aynasınıda turuncu cam boyasıyla boyadım..
takarken eski silikonların olabildiğince temizlenmesi ve yeni silikon için gerekli boşluğun sağlanması önemli
kaplama işi bittikten sonra boya kurusun diye biraz bekleyip boya kuruduktan sonra farı kolonya tarzı bir sıvı ve temiz bir bezle temizlemeliyiz
sonra mika kısma kapladığımız kısmı vidalıyoruz
eski silikonların yerine taşmayacak kadar bol bir şekilde cam silikonla doldurup boşlukları gidermek için düz tornavida ucuyla ufaktan düzeltiyoruz
sakin bi şekilde mika kısmı ana bölgeye oturtuyoruz ve koli bandı ya da kağıt bandıyla sıkıca bantlıyoruz ve sabaha kadar serin bi odada bekletiyoruz
sabah oluncada söküm işlemini tersten alıp takım işlemi olarak uyguluyoruz..
ve sonuç
ben ufak tefek sakarlıkları göze alarak arabama para ile değilde kendim uğraşarak bişiler yapmayı seviyorum daha öncede jantlarımı boyadım ve kadran içini karbon kaplayıp ibreleri kırmızı yaptım hepsi bu bölümden öğrendiğim bilgiler ışığında oldu..
far kaplama 2 günümü aldı ve hala elimde yaralar varama gerçekten verdiğim emeğe ve harcadığım zamana değdi..
bu sefer çorbada benimde tuzum olsun belki birileride bu uygulamadan ilham alarak bişiler yapar diye olabildiğince açıklayıcı anlatmaya çelıştım..
umarım beğenirsiniz iyi seyirler![]()