Yeni nesil dizel araçlarda kullanabileceğimiz en iyi EuroDiesel sizce hangisi_?
[1 den fazla şıkkı işaretleyebilirsiniz]
Yeni nesil dizel araçlarda kullanabileceğimiz en iyi EuroDiesel sizce hangisi_?
[1 den fazla şıkkı işaretleyebilirsiniz]
BP Ultimate Diesel
Hepsini denedim yukarıdaki seceneklerin, BP cok daha verimli, cok daha fazla gidiyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
şirketimizin olan araçlarda taşıt tanıma yaptırdık hep shellden alıyorum o yüzden tek söyleyebileceğim berbat... (eurodizelden bahsediorum) normalde opet alırım ...
Shell V-Power Diesel bence.
1 kez opetten alma hatasını yaptık resmen çekiş kaybı oldu araba gitmedi![]()
opetle fordun anlaşması var zaten bende opetten alıyorum
şöle söyleyeyim enjektörlerim gitti bi zamanlar delphi de(ford enjektörlerin markası) çalışan biriyle görüşmüştüm sürekli testler olduğunu yakıtların denendiğini sölemişti bana ve hepsinin kötü kalitede olduğunu sölemişti kötünün iyisi ise opet dedi sonrasında shell dedi bana
total diorum başka bişe demiorum bununla ilgili bir topic açmıştım merak edenler tekrar okuyabilirler.Gerek km gerek performans gerek motor ömrü için adamlar çok temizbir yakıt uretmişler.Fakat total in direk fransa merkezle ile çalıştıkları istasyonları için soyluyorum.Doco Total bir araştırın isterseniz.
US Performance
Opet - Ford - Fiat = KOC A.Ş
Hersey ortada...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
shell'den 3tur farkli istasyonlarindan (hatta farkli 3 sehirde) eurodiesel aliyorum, 3. seferde de ariza lambasi yandi,ses degisti, cekis dustu.. bir daha shell mi ? asla !
opet, PO, BP, Total'de hic sorun ysamadik..
BP ile total hariç diyerlerinden memnunum BP de bişi var araba gazdan kesiliyor totalda çok duman atıyomuş gibi geliyor
uzun zamandır opetten alıyorum memnunum bi sorun çıkmadı..ticari anlayışları beni pek ilgilendirmiyor aldığım yakıt gördüğüm hizmet idare eder..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
euro dizel alma çok yakıorrmoruk bu markalar aynı pokun laciverti shellde ii opette bp total de tercihe baglıı ama shell derim dostumm kanımcaa
shell bence iyidir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)