Merhabalar
Bende peugeot 308 1.6 bluehdi 120'lik araç var ve şehir içi yakıt biraz azalsın hafif de yürüsün istiyorum. rolling falan bu arabayla açıkcası düşünmüyorum. 19 inç RCZ jant'ı var araç zaten çok hantal onu da toparlamış oluruz

.
Turbo olarak GTD1244VZ olduğu için bu turboyu hibritleyip, stage 2 yazılımla beraber, 8 lt intercooler, adblue, downpipe, egr iptali vs düşünüyorum. 180-190 beygir alarak aracı hafif yürütmek istiyorum. Fakat sıkıntım şu her şey tamam ama intercooler işini bir türlü çözemedim. Piyasa da custom yapanlar 1900-2000 tl'lere gelmiş durumda.
Biraz araştırma sonucu rcz'nin intercooler'ı güzel soğutma sağlayacağını düşünüyorum. Aynı şekilde downpipe ve susturucuları belki spor yaparım ondan emin değilim açıkcası.
Aracım EAT6 şanzumana sahip o yüzden maksümum 440nm'lere kadar çıkabiliyor, o yüzden 400-410nm'den fazlasını yapmamak en sağlıklısı olacak gibi.
Şu anda K&N kutu içi hava filtresi mevcut. Stage 2 yazılımla birlikte her şeyin düzgün şekilde çalışacağını umut ediyorum. Aramızda hdi motoru yükleyip tecrübe edenler bilgi verebilirse çok memnun olurum. Bu olur bu olmaz gibisinden.
Her türlü bilgiye ve yoruma açığım. Biliyorum dizel araçların hata toleransı benzinliye göre daha iyi fakat yineden dizelde nelere dikkat etmem lazım ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.