evet arkadaslar pd150 hakkında bılgı almak ıstıyorum.olumlu olumsuz yonlerı nedır.yakıtı nasıldır. yazılım egzoz vs ıle ne kadar hp alabılırız.ve bıze ne kadara malolur.
evet arkadaslar pd150 hakkında bılgı almak ıstıyorum.olumlu olumsuz yonlerı nedır.yakıtı nasıldır. yazılım egzoz vs ıle ne kadar hp alabılırız.ve bıze ne kadara malolur.
onlarca konu oldu ama yine yazalım, pd130 dan tek farkı turbosu. geri herşeyi aynı, aynı güçler çıkar.
para çokomel eğrisine göre 400hp ler hayal değil ama sorduğunuz, yazılım egzoz cooler ile 200-210 hp lerde binilir, şehir içi 7-7.5 yakar şehirler arasında 5 lt lere kadar düşebilir, ayağınızla aranızdaki ilişkiye bağlıdır bu durum.
Taş gibi motordur. Uzun süre pd130 kullandım stock olarak bile keyif veren bir motordur. Ufak dokunuşlarla 200hp sorunsuz binilir.Yakıtı şehir içi klima açık halde bile 9lt yi geçmez.şehir dışı 4-5 lt arası yakar.Sattığıma pişmanım benimki kadar temizini bulsam yarın alırım yine.
pd 130 bile tam bir canavardır ucu açık ve sağlam bir motor.fakat onun bile temizi kalmamışken pd150 bulmak pek kolay bişey değil.
valla bende pd 140 leon var 2.0tdi 195.000 km de ilk sahibinden aldık full stock
aldığım ilk gün dynamicse cıkardık 141 hp verdi
ufak bi açtık 1.3 1.4 basınç 174 dynamics çıktı![]()
arabada hiçbirşey yok komple standart
pd150 aslında nispeten daha kolay, leon, toledo, bora ve golfte var.
TR de en çok Leon ve Bora varken en az Golf'te görülür pd150.
İsteyip aradıktan sonra Leon bulunur.
pd 130 dan tek farkı bi büyük turbo kullanıyor sadece yazılım yapılacaksa pd150 iyidir 205-210 alınır pd 130 içinse 175 ve 3-5 üstü limit eğer turbo coler girilecekse pd150 olması şart değilçok sağlam makineler yakıtı hakkında bilgim yok şehir dışı 5 şehir içi 7,5-8 civarıdır diye tahmin ediyorum
geçen hafta istanbul a geldim..100-140 arası hızla 3.9 lt yaktı..şehir içinde de 6.5-7 lt civarı yaktı.
Crm performance
onlarca konu mevcut google da biraz araştırılırsa, en basiti vp serisi ve pd100-105 e kadar olan kısımların pd130 dan daha dayanıksız kranka sahip olduğu bilgisi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)