Arkadaslar kendi aracima intercooler takacam, bi konu daha vardi ama bunu ayri acmak istedim detaylica konusmak icin..
Yazilim yapmadan once cooler i montajliyayim dedim, bildigimiz gibi fiesta 1.4 tdci da intercooler yok biz custom yapacagiz uyan cooler lar citroen nemo yada peugeut bipper inkiler yurt disinda yapilmis ornekleri cok burdada pek uygulayan gormedim 1-2 arac haricinde onlarda yeterli bilgi paylasmamislar.
Benim su anda ihtiyac duyduklarim boru tesisati ve cooler, sizlere sorularim; aliminyum boruyu sadece 50 lik bulabildim bu cap iyimidir? Birde turbo ile emme arasinda herhangi bir sensor yok intercooler montajindan sonra bisey gereklimi sadece gerekli borulari cekip isi bitiriyormuyuz ?
Bu iki soruya cevap ariyorum sadece uygulamis yada bilgili arkadaslardan yardim rica ediyorum, tesekkurler..
Uygulamaya baslayinca resimleri burayada ekleyecegim..
(yazim ve harf hatalari olabilir telefondan yaziyorum )
27.12.2014 Güncel Fotoğraflar
İntercooler dan emmeye gelen kısa boru 45mm.
Yazılım güncellemesi henüz yaptırmadım, lag neredeyse yok denecek kadar az, tahminimce en az 10 hp aldım çünkü bariz hissediliyor fark.
Hafta içi yazılımı güncelleyeceğiz, detayları paylaşırım.
16.01.2015 Güncel;
Dyno verisi : 84 Kw-114 Hp
Borular ve downpipe maslak Dizayn Egsoz-Savaş usta da yapıldı, tekrardan ellerine sağlık.
Fotoğraflar;
![]()