Arkadaşlar 1.7dti nasıldır alınır mı arıza çıkaran bi araç mıdır ? Ve piyasası ne kadardır temizinin cevaplarınız için teşekkürler
Arkadaşlar 1.7dti nasıldır alınır mı arıza çıkaran bi araç mıdır ? Ve piyasası ne kadardır temizinin cevaplarınız için teşekkürler
google da aratırsan arabayı almış kadar olursun belki hakkında en fazla konu açılan araçtır corsa 1.7 ler
1.7 DTI diyince aklıma ilk gelen şey pompa beyni arızası. Kullanıpta bu sorunu yaşamayan yoktur heralde. 200-300TL ye tamir ediyorlardı diye hatırlıyorum.
8 aydır kullanıyorum gayet güzel araba.
beklentin yoksa stock gayet iyidir ama bana göre yavaş
yazılım şart, uzun süre binmeyi pilanlıyosan eğer kronik arızalarını yapmanda fayda var ilerde başın ağrımaz..
gerisi klasik opel![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Pompa beyni başka yere taşınarak sıkıntı çözülüyor, genel anlamda beyin problemi olabilir, üst beyin soketlerinden mazot gelebilir, direksiyon kutusu sıkıntılıdır kısaca hepsinin çözümü vardır tekrarlamayacak şekilde, genel anlamda alınabilir, stock olarak max. 14 verilebilir, araca ve ekstralarına göre fiyat değişir..
...
pompa ve dıreksıyon kutusu kronıktır dıye bılıyorum onun dısında bır arıza cıkartmaz fazla zorlamazsanız![]()
Dünyanın en iyi arabasıdır kasası alman motoru japon1.4 comfortta bakabilirsin
1.4 Comfortun DTI dan farkları
-Elektrikli ayna
-Arka Koltuk Kol Dayama
-Arka Pandizot
-Direksiyon Kumandası
-Bilgi Ekranı
-Renk seçeneğiDizel araç aldığın zaman ilk yapıcağın iş emme manifoldu temizliği carbon clear kat iptali olsun motor oldukça rahatlar 150 binin üstü araçlar ilk sahibinden yada kaçak mazot koyulmadığı sürece fabrikasyon kadar az yakar enjektörler mekaniktir ama kaçak mazot yağ gibi yakıtlardan işeme süresi artabilir memelerin değişmesinde fayda var