Dün servisle görüştüm turbo hortumuna 370tl dediler bir yanlislik olmasin ?
Dün aksam sağnak yagis oldugundan dolayi yarin aksam toplanicaz insallah. Bu da benden küçük bi video..
Chevrolet Cruze 2.0VCDİ 163hp top speed - YouTube
Dün servisle görüştüm turbo hortumuna 370tl dediler bir yanlislik olmasin ?
Dün aksam sağnak yagis oldugundan dolayi yarin aksam toplanicaz insallah. Bu da benden küçük bi video..
Chevrolet Cruze 2.0VCDİ 163hp top speed - YouTube
hani diodunuz ya düzgün cruze 45 den aşağı yok diye. Arabamı aldığım galeri 39 a 70 binde boyasız 2.0 dizel cruze u bırakıyor.
IN BOOST WE TRUST
HB ise dogrudur o paralar ve rent a car yada sirket cikmasidir sedan alamazsin o paralara babasi ogluna vermez
Çekemedim abi hic aklima gelmedi daha dogrusu.. Drag olayinda gercekten yazilimdan sonra araca biseyler oldu boyle kalkmasi pek normal degil abipolo stock olamaz imkani yok o stocksa benim arac 1.2
![]()
mert abının arabada egzos dp dv vardı en son yazılım yoktu cth poloyuda 200 den sonra gecıyordu son denememızde. baska extra yaptıysa soyler![]()
doğuştan araba manyağı
Aynen yazilimsiz imkani yok o sekilde gitmesine.. Dizel ayarlayin bana dizel yokmu dizelci yawkutu gibi 200 küsür beygir benzinliye nasıl gideyim ben
![]()
O zaman kesin arabada bi sıkıntı var vermezler imkani yok..
Eski kasa 2.7 benzinli egsozlu var bej rengi eger onu diyosan onun icabina baktm benbi tanede beyaz vardı 2012 veya 2013 tü 41 plaka 2.7 tdi ydi büyük ihtimal onunlada gece dönüşte altınyolda karsilastik o da fazla dayanamadi ..
yoo arabada hiç bir sıkıntı yok. Annem beğenseydi anneme alıcaktım Volvonun yerine. Baktırdım sadece ön takım istiyor o kadar. Orjinal boya orjinal kmde. Galericide diyor satılmıyor 45 den düştüm dedi.
Benim araba gri renk. Onun icabına zor bakarsın. Bakımı yapılmış düzgün arabadır.
IN BOOST WE TRUST
Kelalper tamam herseyi sen biliyosun eyvallah..
KMR2-GT yazılımlı gti ve rc yle denedik benden 8-10 boy aciliyor sonuc hic ic acici degildi yaniama saka bi yana bence normal bu kilo bu jantlarla...
yoo herşeyi ben bilmiyorum arabaya baktırdım kaporta ustasına da motor ustama da.
her a6 2.7 aynı değil. 2.7 dediğin blok rs4 motoru. fabrika çıkışı evet 250 hp 0.5 barda. downpipe egzoz intercooler 0.8 bastığın zaman ne oluyor görürsün işte.
IN BOOST WE TRUST
Tamam tamam öyle hepsi bir degil haklisin..
izmirdesiniz nasılsa denersiniz bi ara.
IN BOOST WE TRUST
Genel dizel konularinda hep goruyodum senigercekten uzagiz yakin olsak denerdik guzel olurdu belki yolun duser bu taraflara
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)