User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Toyota corolla 4-4d acil yardım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla usdm lerde var mk5 jettada da, bizim corollalarda da gündüz farları da avrupai ülkelere yollamıyorlar işte neyse yeni kasada o da olucak zaten sıkıntı yok hatta bi-xenon farlarımız da olcak, size hala çıkmadı
    işte unuttuklarımı da sen eklemişsin, eskilerde de sadece kol değildi beyne kablo çekip vag-com'dan da açılış yapmak gerekiyordu diye hatırlıyorum ben ama yenilerde beyinsel olarakta farklılıklar olabileceğini düşünüyorum bende, çok alengirli oldu sizin vag lar

ilk modellerdeki ısınma sıkıntıları giderildi abi, şanzıman yağı soğutucusu büyütülerek. ayrıca tam otm. gibi kullanmadıktan yani nasıl kullanılması gerektiğini bilip o şekilden kullandıktan sonra sıkıntısız, en güzel yanı da motor freni bile yapıyor m/m gayet güzel şekilde
    sıkıntısı sadece ısınmamıydı yoksa saçma salak vites değiştirmesi de mi vardı ?
    benim 2 tane mmt şanzımanlı toyota kullanan arkadaşımda pişman şekilde kullandı o şanzımanı.otomatik diye aldım manuel atıyorum diye diye bi hal oldular,biri sattı sonra yeni c4 aldı robot şanzımanlı,o da aynı mokun laciverti ama en azından otomatik kullanabiliyor sıkıntısı yok.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol tutuşuda pek çok araca göre daha iyidir. belirtmek isterim üstündeki fabrika çıkışı lastiklerle bile çok başarılı.

bu arada cidden c4 ün rezalet bi şanzumanı var ya
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yol tutuşunu beğenmedim c-maxten inip kullandığımda pek hoşuma gitmedi.
    Ama sessiz,az yakar,içi ferahtır.Motoru iyidir ama gazlamaya gelmez hem gitmiyor gitmediği içinde daha çok basıyorsunuz o zaman sağlam yakıyor işte.

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel araç bi 2008 bi 2009 var bizim ailede. sorunsuz harbiden. sessiz. kalite hissi veriyor. gel gelelim donanım yok arkadaş. cruise yok dijital klima yok. yağmur sensörü yok ıvır zıvır yok. bildiği 97 corollanın dizeli.

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 ileri şanzıman için çok başarılı diyolar ..kullanan varmı acaba..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntısı sadece ısınmamıydı yoksa saçma salak vites değiştirmesi de mi vardı ?
    benim 2 tane mmt şanzımanlı toyota kullanan arkadaşımda pişman şekilde kullandı o şanzımanı.otomatik diye aldım manuel atıyorum diye diye bi hal oldular,biri sattı sonra yeni c4 aldı robot şanzımanlı,o da aynı mokun laciverti ama en azından otomatik kullanabiliyor sıkıntısı yok.
    Saçma salak vites değiştirmeyi ilk kez sizde duydum, bayan-erkek 100 den fazla mmt kullanıcısı tanıyorum Isınma ve geri kaçırma sıkıntılarıyla karşılaşıldı genelde, geri kaçırma ve vites geçişlerinin uzamasını şanzımanın yazılımını bakımda servisin ÜCRET ALMADAN güncellenmesi ile önüne geçiyorlardı ztn.
    Manuel kullanılması gerekmiyor kullanım şartları için robotik şanzımanların hepsinde. Sadece uzun beklemelerde sürüş konumu yerine N ye almak vites değişimlerinde ayağı hafif gazdan çekmek her zaman iyidir. Beklemelerde sürüş konumunda kalması düz yolda manuel araçla beklerken debriyajı kavramada tutmakla aynı şeyi yapmış oluyorsunuz..

Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yol tutuşunu beğenmedim c-maxten inip kullandığımda pek hoşuma gitmedi.
    Ama sessiz,az yakar,içi ferahtır.Motoru iyidir ama gazlamaya gelmez hem gitmiyor gitmediği içinde daha çok basıyorsunuz o zaman sağlam yakıyor işte.
    Ne kadar çok mesela? Tapagazda bile 10lt üzerinde ortalama tutturamazsın kardeşim 6,5 yıldır kullandığım motora sahip araba

Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel araç bi 2008 bi 2009 var bizim ailede. sorunsuz harbiden. sessiz. kalite hissi veriyor. gel gelelim donanım yok arkadaş. cruise yok dijital klima yok. yağmur sensörü yok ıvır zıvır yok. bildiği 97 corollanın dizeli.
    Makyajsızların Elegantlarında var CC hiçbir dizel Corollada yok, takılamıyor abi.

Alıntı erayakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 ileri şanzıman için çok başarılı diyolar ..kullanan varmı acaba..
    6 ilerisi başarılı gurcell nickli Gürsel abide var, en tecrübeli o forumda bildiğim. Ki 2009 sonundan itibaren eu5 normlu motor (kapak, turbo farklı) ve 6 ileri geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 elegant dizel kullanıyorum. Manuel şanzıman vites geçişleri gayet rahat ve eğlenceli diyebilirim. Yakıtını koyun, bakımını yaptırın ve hiç arkanıza bakmayın. İç mekan çok konforlu bir araç değil, malzeme kalitesi de orta seviye diyebilirim. (Eski aracım 2005 Laguna ile kıyaslarsam bu şekilde.) Donanıma değinecek olursam Comfort extra'nın elegant'tan eksik yönleri; geri görüş kamerası, otomatik kararan dikiz aynası, 16'' jantlar, yağmur sensörü ve 10 hava yastığı olması (comfort extra'da 8 adet olması lazım hatırladığım kadarıyla). Dizellerde cruise control ve anahtarsız giriş sistemi yok. Chip uygulaması kesinlikle gerekiyor. Ben de biraz km yaptıktan sonra yaptıracağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Emre57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 elegant dizel kullanıyorum. Manuel şanzıman vites geçişleri gayet rahat ve eğlenceli diyebilirim. Yakıtını koyun, bakımını yaptırın ve hiç arkanıza bakmayın. İç mekan çok konforlu bir araç değil, malzeme kalitesi de orta seviye diyebilirim. (Eski aracım 2005 Laguna ile kıyaslarsam bu şekilde.) Donanıma değinecek olursam Comfort extra'nın elegant'tan eksik yönleri; geri görüş kamerası, otomatik kararan dikiz aynası, 16'' jantlar, yağmur sensörü ve 10 hava yastığı olması (comfort extra'da 8 adet olması lazım hatırladığım kadarıyla). Dizellerde cruise control ve anahtarsız giriş sistemi yok. Chip uygulaması kesinlikle gerekiyor. Ben de biraz km yaptıktan sonra yaptıracağım.
    hava yast sayısı aynı.jantlar kapak, geri görüş kam ve kararan ayna yok dediğin gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava yast sayısı aynı.jantlar kapak, geri görüş kam ve kararan ayna yok dediğin gibi
    Ondan emin değildim dediğim gibi. İki donanım seviyesi arasında çok da göze batacak bir fark yok. Düzelttiğin için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levo m/m'i savunma kardeşim , vw kullanıcılarının bol olduğu forumdayız gülerler...
    haksızmıyım
    Golf MKVII 1.6 Tdi

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m/m çok kötü değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    levo m/m'i savunma kardeşim , vw kullanıcılarının bol olduğu forumdayız gülerler...
    haksızmıyım
    Çift kavramalılar kadar başarılı olmadığı aşikar zaten ona itirazımız yok ama robotik şanzımanlar içinde gayet başarılı sayılır. En azından kendini kitlemiyor bazı markalar gibi

Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m/m çok kötü değil

Kötünün iyisi abi aynen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=levent;5905996]Saçma salak vites değiştirmeyi ilk kez sizde duydum, bayan-erkek 100 den fazla mmt kullanıcısı tanıyorum Isınma ve geri kaçırma sıkıntılarıyla karşılaşıldı genelde, geri kaçırma ve vites geçişlerinin uzamasını şanzımanın yazılımını bakımda servisin ÜCRET ALMADAN güncellenmesi ile önüne geçiyorlardı ztn.
    Manuel kullanılması gerekmiyor kullanım şartları için robotik şanzımanların hepsinde. Sadece uzun beklemelerde sürüş konumu yerine N ye almak vites değişimlerinde ayağı hafif gazdan çekmek her zaman iyidir. Beklemelerde sürüş konumunda kalması düz yolda manuel araçla beklerken debriyajı kavramada tutmakla aynı şeyi yapmış oluyorsunuz..

bu nasıl otomatik ama beklerken n ye almayı geçtim vites atarken gazdanmı çekmem gerekiyor.bunu başka marka yapsaydı yerden yere vururdunuz
    benim iki arkadaşım da da yaris vardı ,1.3 yariste kullanıyordu,saçma salak vites değiştiriyor aptallıyor diyordu hep eliyle atardı ikiside.benim bildiğim d konumuna alınır gidilir.toyota da bozdu heralde sorunsuzluğunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m/m hayal kırıklığı ... Eski tip renault BVA'ları 10 kat daha sorunsuz...
    Edit: m/m , Ford 'un şanzımanlarından iyidir .... Yeni focus'ta bile sorun yaşamaya başladılar... şaka gibi....
    onur abartma tamam.... EDC rulez....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: m/m , Ford 'un şanzımanlarından iyidir .... Yeni focus'ta bile sorun yaşamaya başladılar... şaka gibi....
    reno king
    neden renoyu soktun araya ,ben ford kullandım 3 sene ondada tık yoktu çok sorunsuzdu neden ford değil de reno yada bmw lerde de hiç sıkıntı olmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno king
    neden renoyu soktun araya ,ben ford kullandım 3 sene ondada tık yoktu çok sorunsuzdu neden ford değil de reno yada bmw lerde de hiç sıkıntı olmadı
    sorunsuzluk diyince renault u tek geçerim
    Golf MKVII 1.6 Tdi

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı sıfır aldım 300 km yol yapabildim .aldığımda depoyu sıfırladım..hala mazot ibresi 1 çizgi düştü..araç ya çok az yakıyor ..yada ibre bozuk..ayriyetten mazot ibresi 9 çizgiden oluşuyor.
    arac toyota corolla confort extra 2012 düz vites.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

bu nasıl otomatik ama beklerken n ye almayı geçtim vites atarken gazdanmı çekmem gerekiyor.bunu başka marka yapsaydı yerden yere vururdunuz
    benim iki arkadaşım da da yaris vardı ,1.3 yariste kullanıyordu,saçma salak vites değiştiriyor aptallıyor diyordu hep eliyle atardı ikiside.benim bildiğim d konumuna alınır gidilir.toyota da bozdu heralde sorunsuzluğunu
    hacı toyota bozdu eski sorunsuzluğu yok yalan değil yani.. ama yarislerdeki mm ile bunlar farklı, mekanik ve elektronik olarak eksiklikler vardı ilk 2 nesil mm lerde bu kasada o hatalar giderildi, kabaca bu şekilde, canlı yanında kullanmadıktan sonra anlatamam olayı ama uzun beklemelerde N iyidir tam otm. şanzımanda da.

bi dsg değil ama edc de kullandım geçenlerde meg3 1.5 dci edc testte, güzel düşürüyor ama büyütmede başarısız bana göre
    bva tam otm. şanz değil mi bu arada hacı? 4 ileri tam otm. toyota şanzımanları da da taş bayıra yağsızlığa bakımsızlığa 400 bin km dayanıklıdır hani

Alıntı erayakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı sıfır aldım 300 km yol yapabildim .aldığımda depoyu sıfırladım..hala mazot ibresi 1 çizgi düştü..araç ya çok az yakıyor ..yada ibre bozuk..ayriyetten mazot ibresi 9 çizgiden oluşuyor.
    arac toyota corolla confort extra 2012 düz vites.
    ilk çubukta en uzun menzili görür, 5. den itibaren daha kısa mesafelerde azalır depo yapısından dolayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levo EDC , M/M'le kıyaslanmicak kadar iyi bence.. Kendi görüşüm , tamam 1 DSG değil ama m/m'le kıyas gitmez.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)