murat 124 için yeniden taban halısı yaptırmak istiyorum.
fikirleriniz nelerdir kime yaprırabilirim?
hazır satılanlardan 2 tane aldım olmadı istedigim gibi fikirlerinizi bekliyorum
murat 124 için yeniden taban halısı yaptırmak istiyorum.
fikirleriniz nelerdir kime yaprırabilirim?
hazır satılanlardan 2 tane aldım olmadı istedigim gibi fikirlerinizi bekliyorum
İyi döşemeci gönlünüze hitap edecek şekilde yapabilir.İşçilikte favori Art Car. Fiyatlar normal döşemecilere göre belki biraz tuzlu gelebilir ama inanın hakkını veriyorlar.
güzel konu olmuş bende taban döşememi yapan elemanlardan memnun kalmadım, malzemesini kendim alıp kalıpları eski halıları kullanıcam sonrada güzel overlok tamamdır, ama malzemeyi nerden alabilirim bende bu konuda yardım istiyorum ,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
bı taban halısının montaj dahil ortalama maalıyetı ne olmalı
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Ümraniye sanayii'de halı, kumaş, deri, süet, vilnex vb. oto döşemesi için ihtiyaç duyulacak malzeme satan bi dükkan vardı istediğiniz renk doku ve material'de metrelik alabiliyordunuz,hala duruyor mu bilmiyorum ama ümraniye sanayii'ye sık giden veya son zamanlarını iyi bilen birileri vardır kurcalayabilirler bunu,aklınızda olsun.
bence malzemeyi alıp direkt yapıştırın maliyetide çok ucuza çıkar ve öyle halıfleks tarzında kalın ve sert değilde yumoş dedikleri ( en azından benim bildiğim malzemeci öyle diyor ) taban döşemeleri var esnek ve o karda güzel ondan kullanırsanız çok rahat kendiniz yapabilirsiniz.
benim mazlemeci pendik köprüsünün hemen yanında.
küçükköy sanko sanayi alev oto döşeme ..
pasword:JDM
süper olmuş yaparım kendim sorun degil ama böyle bir malzemeyi nerden temin edicegim bilmiyoru?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)