akşam buzdolabına sıkayım annemin yanında da bir delirsin![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İlk uygulamada direksiyonla fazla uğraşmadık, kaplama yapmayı düşündüğümüz için 1 kat vurup geçtik. Çok ince olduğu için elimize geliyordu şuanlık idare eden birşeyle kullanıyoruz. Tek kat kesinlikle tutmuyor, 3-4 kat sağlam vurup hiç dokunmadan bekletirseniz bi sonuca ulaşabilirsiniz. Ama tabiki hiçbirşeyin garantisini veremem.. Şuan göğüsteki plasti hiçbir sökülme atma falan yapmadı rahatız.. Direksiyonu avuç içiyle çevirirken problem yaşamazsınız ama 1 yerden soyulma yaptığında büyüyor soyuk, 1 kat olduğu için böyle bizdeki durum..
![]()
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
Ürünü uygulayalı 3 ay oldu konsolda hiç atma olmadı. Kapı içlerinde de kulladım bozuk para kadar yırtık oluştu rütuş yaptım. 3 ayda 1 rutuş çok iyi bir oran bence. ayrıca rutuş yapınca hemen birleşiyor ve rütuş belli olmuyor.
Aynen benimde jantlarda hiç bir sıkıntı yok.
Bi tek malın biri yanlışlıkla balata spreyi sıkmış doğrudan değil neyseki spreyin geldiği yerin dokusu biraz bozuldu sadece.
Arkadaşlar bu ürünü aracımın cam kenarındaki ince çıtalara kullanacağım . Çok cila atmakdan mı desem güneşde kalıp yanmış mı desem bilmiyorum çıtalar beyaz renge büründü görünce direk aklıma geldi acaba dış kısım olduğu için bir sıkıntı yaratırmı? atmadan önce zımpara falan istiyormu yada astar atılmasına gerek varmı sizce işimi görürmü?
Cam sıyırıcısı için düşünüyorsan youtubeda 10 larca video var bununla ilgili. youtube gir "plastidip" yaz ve seçeneklerdende upload date seçersen yakın tarihli videoları göreceksin. Bu araç araç restorasyonunda çığır açtı arkadaşlar. Bozuk fitiller dahi bununla tamir edilebiliyor
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
TaGo kardeşim çok geçmiş olsun umarım iyisindir.
Ramazandan sonra elinde olursa 1 kutu daha siyah istiyorum. Mümkün olursa gönderirsen sevinirim. Gebze/Twingo
ayıpsın elimde, nezaman istersen
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla önceden basit , kalitesiz görünüyomuş.. Uygulamadan sonra daha güzel olmuşmaşallah
Livestrong
Çok güzel olmuş
Tırnak falan deyince soyulma yapmıyor mu?
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
hayır yapmıyo bellı bı gereklı olan katı attıgınız surece 1.5 aydan fazla oldu bbslerı boyadım hala aynı sekılde atma yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)