Merhaba
aracımın ön tarafında ppf var farlarda yok farlara önerir misiniz, Lazer farlar mevcut ısınma ya da ışıkta bozulma olur mu ya da korur mu sizlere sormak istedim
Merhaba
aracımın ön tarafında ppf var farlarda yok farlara önerir misiniz, Lazer farlar mevcut ısınma ya da ışıkta bozulma olur mu ya da korur mu sizlere sormak istedim
lazer farlar çok ekstra ısıtıyor diye bir bilgi var mı? sanmıyorum ben
her türlü far tipine yaptırıyorum ben. w211'in farları 4-5 sene önce kaplamıştık biri yara almıştı yeniledik geçenlerde, altında yapışkan kaldı kaliteli ppf de olsa sıcaktan evrim geçirmiş muhtemelenbir zımpara pasta yapıp tekrar kapladık
Merhaba. Lazer dediginiz Bi led lazer Projektör merceklerde mk5 jettamda onlar var. Sifir far cami ile projektör montaji yaptiktan sonra kilcal çiziklere cila yapip uzerine ppf kaplattim. Hem derinlik kazandirdi goruntuye hemde su iticiligi. Tavsiye ederim detaylari Jetta konumda olmasi lazim fotolarla inceleyebilirsiniz.
ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ
En son w205 aracıma yaptırdım aydınlatmada herhangi bir değişiklik yok, kesinlike tavsiye ederim düzgün farlara bile parlaklık derinlik kazandırıyor
...
Yaptırabilirsiniz. Far ne kadar ısınırsa ısınsın kaput kadar ısınamaz. Hem motor hem güneş sıcaklığı ile araçtaki en fazla ısınan parça kaput. Sorun yasamazsınız. Poliuretan yaptırın. İçinizin rahat etmesi için 3-4 yıl sonra söküp yenileyin.
Görüşünüzü sizin fark edebileceğiniz oranda etkilemez. Belki Binde 3-5 aydınlatmayı etkiliyordur. Onu da göz seçemez zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)