Abilerim kardeşlerim merhabalar diyerek başıma bela olan kapı çıtalarına köklü çözüm bulmak için forumu aradım taradım lakin köklü bir çözüm göremediğim için konuyu açma gereği duydum. Kapı çıtaları 16 yılın verdiği yorgunluk üzerine birde tazyikli suyunda vermiş olduğu etki ve yetkiye dayanarak kendilerini iyice bıraktılar çift taraflı bantla 3 ay kadar önce uçlarında çözüm sağladım ancak yine attı.
Araç komple iç döşeme yenilenmesine gircek öbür hafta bu sırada pasta cila işlemide görcek bu sırada çıtaları sökmeyi planlıyorum altlarını komple temizleyip pasta ciladan sonra takayım diyorum.
Kaliteli 3m çift taraflı bantmı yoksa önerebileceğiniz markalı kaliteli bir silikon varmıdır. Yükseklik yapsın istemiyorum orjinali gibi olsun ve bidaha bana sorun çıkartmasın çok köklü bir çözüm olsun istiyorum. İmkanlar ve bütçe müsait kaliteli bir gerek bant gerek silikon önerisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim işin ehli birileri yada daha önce olumlu sonuç alınmış ürün önerilerini bekliyorum. Tekara teşekkürler![]()
![]()