Vardiyada olduğumda haftaiçi, değilsem pazar sabahları alarm kurup 9 da orada oluyorum bende. Beyaz 208gti ya da ds3 görürseniz selam verin, tanışalım
Şebeke suyu haricinde bizim dediğimiz yerde aynı şekilde, batıkente en yakın burası, bende batıkentten gidiyorum. Min 10 yıkama peronu, 4 tane de hava süpürge peronu var. Öğlene kadar gidersen yıkama bölümü gölgede kalıyor, öğleden sonra güneş alıyor.
Ben çukurambarda vamos'un altındaki evo car wash'da yıkatıyorum artık. Sahibi arkadaşım. Sapık biri ayrıca.
İçerde kendine ait e30 coupe var. 6 sıralı ve orjinal diye ufak bi detayda veriyim![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
çankaya (küçükesat) tarafında self yıkama başka nerde vardır bilginiz var mı ?
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Hort çekelim butik yıkama yapan hakkını veren yer tavsiyeniz varmı?
o zaman iyi yıkama yapan yer tavsiyeniz varmıdır?
10 yıldır aynı yıkamacım,
Instagram'da Detailing Garage(R) (@detailinggarage) • 404 fotoğraf ve video
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
vay bee detailing garage'a yani mert'e daha ilk ivedikte dükkan açtığında eryamandan kalkıp giderdim. 11 sene olmuş resimin tarihine bakınca
@mert0640
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
vay be zaman ne cabuk gecmis. 11 yil once spot isik ile calisan koca yurekli ben
kankacim uzun suredir detayciadam olarak devam ediyorum karisiklik olmasin![]()
Hafta sonu yasaklarından önce genelde Meguiar's Şaşmaz'a gidiyordum. Yıkamasını beğeniyorum. En azından aynı parayı alıp aynı hizmeti vermeyen yerlerden daha iyidir. Yasaklardan dolayı uzun süredir gidemiyorum. İş çıkışı yıkamacıya gitmek zorunda kalıyorum. Ama yine saat yasağından dolayı yakın çevre olması gerekiyor.
Etlik/Ayvalı/Yenimahalle çevresinde yer önerisi olan var mı?
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Selamlar herkese Ankara'da alt yıkama işini özenerek yapacak bir yer öneriniz var mıdır?
Ayrıca f20 116 motor içini de yıkatmam gerekiyor. bu konudada öneriniz varsa alabilirim
Han Deatiling Garage
Login • Instagram
Bu adresi öneririm, Berk araçlarla A'dan Z'ye kendisi ilgileniyor, kullandığı malzemelerde kaliteli.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.