User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Turtle Döşeme temizleyici öncesi sonrası (SS)

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu tavanda kullansak sarkma yaptırırmı acaba ?
    su gelmicek , sadece spreyi kullanıcaksın uzaktan ve yayarak boyacı mantığı kaporta gibi yapıcaksın , sonrasında nemli bez ile kiri alıp ''microfiber bez ''ardında kuru bez ile son tekrar sarkma olmaz uygulama çok önemli tavanda özellikle yanlar açar adım adım dikkatlice yapın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 yıldır köpek sahibi birisi olarak daha önce kaç kere bu şekilde temizlediğimi düşün Durdugu yerde kiri kusma yapmıyor ne kadar süre geçerse geçsin... yalnız koltuk ıslanırsa yapıyor.Geçen sene havuzdan sonra ıslak şort ile oturunca dediğin olmuştu.Onuda hemen aynı şekilde temizledim.Koltuk ıslanmadıgı sürece sorun yok.
    +1000 ayrıca yağmurda pantolona 20 yağmur damlası gelse ve koltuğa otursanız 10 tane damla kusma yapar hassas bir durum vakum en iyi sonuç

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1000 ayrıca yağmurda pantolona 20 yağmur damlası gelse ve koltuğa otursanız 10 tane damla kusma yapar hassas bir durum vakum en iyi sonuç
    yeniden aynı sekilde temizleyip ıslatıp yani koltukları , sonra elektrik süpürgesi ile iyice emsem olurmu ? Yada halı yıkama makinası alsam ?
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bir halı yıkama makinası ciddi pahalı yani performans veren parası bol oluyor . ama fantom markasının endtriyel süpürgedir 250 tl gibi bir rakama ıslak kuru çeken güzel vakumlu bir makine alınır , halı yıkamadan tek farkı suyu kendi püskürtmez yani deterjanlama işini güzelce yapıcan ıslıcan sonra çekicen ve durulama dediğimiz en son katı temiz bezle yapıcaksın . nokta hata kalmaz .

ama bu tür temizliklerde yapılan bir hata var ve en büyüğü daha çok deterjan az su çok temzlik gibi bir olay var insanlarda tam tersi çok yanlış , asıl tektstilde lekeyi kuruduktan sonra durulanmayan tekstilde kalan deterjan iz yapar , sarartı ve kusma gibi çünkü deterjen lekeyi kumaştan ayırır ve kirle deterjanı kumaş üzerinden almak zorundasın ki işlem başarılı olsun o nedenle deterjen her zaman minimum miktardan başlanıp eğer leke çıkmaz ise miktar azar azar artırılmalı bu motor ve bütün aksamlar için geçerli .ne kadar fazla deterjan durulanmadan kalırsan uygulama yerinde o kadar leke geri oluşur ve bu sefer leke kimyasal ile pişer ve zorlaşır .

su içinde sıcak asla olmıcak 70 derece yakını ve üstü lekeyi pişirir tekstil üzerinden yani yapışmasını daha çok sağlar , soğuk su ise ''deterjanın'' kimyasalın tam etki yaratmasını engeller , yani kullanıcağınız su ılık olmalı net sonuç için .
    valla diyorum beylikdüzünde oturuyorum öle çok detaylı olmıcak şekilde devamı size ait yardım amaçlı leke ve bazı detaylar konusunda kapıda yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeniden aynı sekilde temizleyip ıslatıp yani koltukları , sonra elektrik süpürgesi ile iyice emsem olurmu ? Yada halı yıkama makinası alsam ?
    bu tür durumlar için şu yöntem etkili oluyor tamponlama deriz biz buna bölgeye tampon uygularsın tekstile yani ıslattın temizledin lekenin bulunduğu yere bölgesel uygulama yap genele değil '' her amatör uygulama tekstilede zarar verir '' kuru bir havlu emici bez ile '' bir havlu mağazasında 5-10 tl arasında veya evdeki el yüz havlusunun birini kullanın makinada ykarsınız '' leke olan ve yere kosla oksi güzel bir iş çıkarıyor püskürtüp ovalamadan kesinlikle sağ sol yapmadan havluyu noktaya bastırıp emdirmen . havlunun kuru noktalarını kullanarak bu işlemi bir iki kere yapman gerekir kesinlikle ilk böle dene , ama şu var leke cok aşırı kalıntılı ise çok yaymadan deterjanlı bezle ovala ve yine tamponlama yaparak emdir . üstten bastır havluyu iyice ovalamadan bir kaç kere tekrarla

bu dediğim yapıyorum ama kusa yaptı leke veya bir türlü oradan alamıyorum denilen için

ama söylim kusmanında lekeninde asıl sebebi durulama iyi yapılmaz bölegede deterjan kalmasından kaynaklanır yani az deterjan çok iş çok su en iyi sonuç , ıslaklık ve deterjan kalıntısı sizi o an lekenin kaybolduğuna inandırır ama bir iki gün sonra tam kurumadan veya yağmurlu ufacık bir günde pantolan neminden o deterjan yüzeye çıkar ve leke ben burdayım sen beni alamadınki acımadıki acımadıki der sabah sabah iyi yazdım vala

bu işlemlerde ne leke kusar ne kalır ne tekstile zarar verir

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkaya koydugum ufak su şişesinin kapagı kaçırmıs birz su dökülmüş bugun koltuga hemen kusma yaptı Yarın tekrar temizlicem o bölgeyi.

Bende var fantom un şu ürünü var işe yarar herlade ? Baya da kuvvetli emişi

Fantom Ws 2500 Mucize Sıklonik Su Filtreli + Torbasız + Torbali + Islak Vakumlama Süp. - Vatan Bilgisayar
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimkinin süpürgesi halı yıkama süpürgesi sanırım, onu nasıl kullanıyoruz ? suyunu sıktırıp sonra çektircekmiyiz ?
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmak istemedim, kalabalık yapmamak adına. Aracımın önceki sahibi çiçekçiydi. Konu içinde paylaşılan benzer görüntüler benim koltuklarda da mevcut ve aracın içinde rutubet kokusu var.Anten dibinden tavan döşemesi arasına da su girmiş. tavan ve koltuklar için nası bi yol izleyebilirim?

Longplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başaralı )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu urunu siddetle bende tavsiye ederim. Fakat ben su lekesi camur lekesi vs alta gecmeyecek lekelerde kullaniyorum ve sonuc basarili oluyor. Ben sicak suya basilmis fiberle lekeyi siliyorum 1 dakika bekleyip bunu skiyorum yine 1 dakika bekleyip fircaliyorum sonra baska bir islak bezle siliyorum harika sonuc veriyor. Koltugu fazla islatmamak gerek .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)