Öncelikle herkese merhaba
Amatör olarak hobi amaçlı yakın çevremdeki kişilerin araçlarına elimden geldiğince mümkün mertebe pasta-cila işleri yapıyorum. Makine kullanmıyorum tamamen el ile.
0 araba alınca bi yandan okul bir yandan arabanın ödemeleri derken masrafım biraz fazla oldu. Bu zamana kadar aileden destek almadan bir şeyler yapmaya çalıştım bu zamandan sonrada öyle olsun istiyorum bu yüzden ek iş gibisinden "hafta sonları ve iş çıkışları akşam saat 6dan sonra" cüzi bir rakama yapmak isteyipte zamanı olmayan yada üşenen kişilere bu hizmeti vermek isterim
Dediğim gibi tamamen amatör olarak yapıyorum yaptığım uygulamaları da birazdan fotoğraflı olarak sizlere göstereceğim. Memnuniyette önemli bu yüzden memnun kalmayan kişilerden hiç bir ücret talep etmiyorum sohbetiniz yeter
Uygulamaları Kartal-Soğanlıkta bulunan Real'in kapalı otoparkında yapıyorum. Gelmeye zamanı olmayan kişiler için eve servis gibi gelip kendi kapılarının önünde de bu işi yapabilirim sorun yok
Kullandığım malzemelere gelirsek;
Katı pasta cila : Turtle wax,
Sıvı cila : İstenirse Carpex , İstenirse Sonax (Auto Hard Wax yada Auto Politur ikiside mevcut) yada Turtle Wax Plus PTFE kullanılabilir.
Konu : Low-Rider İzinlidir.
Yaptığım bazı araçların fotoğrafları Önce-Sonra
(Fotoğraflar kendi çekimimdir ps kullanılmamıştır)
İletişim : Pm yada 0531 524 17 97 Burak Yozgat