Selamlar izopropil allol isimi gordu tesekkur ederim. Recineler arabanin boyasinda degil spoilerin ustundeydi fiber olan yerde. Bir sıkıntı olmadı iyi aksamlar
Selamlar izopropil allol isimi gordu tesekkur ederim. Recineler arabanin boyasinda degil spoilerin ustundeydi fiber olan yerde. Bir sıkıntı olmadı iyi aksamlar
yazacaktım ama halletmişsinizIPA yı her zaman aracınızda bulundurun, benim detay çantamdan asla eksik olmaz....
Bu sabah farkettim, aracın 3 yerine gelmiş. Yıkadım ama ön cam hariç çıkmadı, onda da iz kaldı. Alkol bulma şansım yok, kil alıp mı denesem? Belki absürt olacak ama Sonax'ın jant temizleyicisi çıkartır mı?
![]()
jant temizleyicisini camda deneyebilirsiniz. çıkarmayabilir gerçi ama... kaportada ben olsaydım denemezdim. kil işinizi görür ancak bence IPA bulmak kil bulmaktan daha kolay .)
edit: yeni gördüm, bursadaysanız İPA ve kil konusunda yardımcı olurum. ama tr dışındaysanız dediğiniz gibi kil bulmak daha kolay olabilir. bahaneyse aracı komple kil ile geçersiniz. kil alın bence. doğru şekilde kullandığınızda rahatlıkla söker. zifti bile 2-3 sürtmede söküyor araçtan.
Flood olucak ama Sonax'ın reçine çıkarıcısıyla hallettim. Tavandaki boyutundan dolayı zorladı. 8-10 kere sıktım
![]()
Benim arabanın üstünede dökülmüştü mazotla çok rahat çıktı. Süngerin bi köşesine mazot dökün eğer belirli noktalardaysa üstüne biraz sert bi şekilde dokundurun 10 dk beklesin sonra normal bi şekilde köpüklü yıkama yapın.tazikli suyuda yiyincede zaten eser kalmıyor
Edit: biraz geç kalmışım ama mazotta işinizi görür![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Beyler ön cam küçük noktalar halinde reçine lekesi olmuş, kil, benzin, sirke, kaynar su denedim çıkarmadı denilen alkolden mi alayım yoksa reçine için sonaxın falan ürününden mi alayım cam için?
diyemedim ya la
Valet pro CITRUS TAR and GLUE REMOVER çözüm bu şişede
CITRUS TAR and GLUE REMOVER
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, dün bir gece yarısı operasyonuyla ipa bulup denedim yine çıkmadı
Reçine çıkartıcı deneyeceğim alıp![]()
diyemedim ya la
Sıcak köpükle yıkayıp, tanzikli su tutalım dedik gık demedi. Nokta nokta gelmiş beyaz aracın kaputuna kil uygularsak çıkarırmı?
Hemen yakalarsaniz islak mendil bile cikartiyor ama benim aracta beklemis ve sertlesmis 8-10 tane var.
IPA ile giriseyim bende bakalim sonuc cikacakmi?
selamlar,yeni konu açmaktansa burdan sorayım istedim.
Aracı geçen gün çam ağacının altına bırakmak zorunda kaldım, ufak ufak noktalar halinde bagajdan tavanın yarısına, camlara ve kapı kollarına kadar reçine içinde. Sayı çok fazla ve aşırı ufak ufak ama birbirine çok sık şekilde.
IPA ile çıkaramayanlar olmuş, alternatif öneri var mıdır?
Teşekkürler.
Edit; İPA aldım uygulaması nasıl olacak ?
çok miktarda olmadığı sürece biz her yıkamada ücretsiz çıkarıyoruz. Çok yoğunsa o zaman ek ücreti var.
IN BOOST WE TRUST
ipayı yüzde 50 şeklinde sulandır .
sık ve sil.
normalde agaçlardan damlayan noktalar yıkama ile çıkar.
çıkmayanlarına önce ipa .
olmuyor ise tar remover denenir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)