guncel olsun, sağ arka kapıda ufak bi sürtme var araç beyaz dacia lodgy.
Bende 4 gün kadar ufak tefek göcüklerim sürtme izlerim tampon'umun tamiri vs Alim ustama bıraktım söylemediğim şeyleride yapmış çok saygılı sabırlı ve bence çokta azimli ustam Güncel olsun.
İşçilik güzel ama Alim Ustanın fiyatları da çok güzel..
Öyle ama sonuçta arabasına para harcayan değer veren insanlarız başka yerde kötü işcilik yaptırıp tekrar gidene kadar ilk seferde gitmek daha mantıklı bende çekinerek gittim fiyata çok dedim ama iş bitimi gerçekten güzel.
Şaşmaz'da Kemal Usta'yı bulun. Hem fiyat hem de işçilikten yana yüzünüz güler. 1. cadde taraflarında olacaktı. Buldum. Şimşek kaporta imiş.
http://www.simsekkaportaboya.com/iletisim.html
Elektrikçi Naci ustanın 2 alt sokağında Mustafa Oto Kaporta. Sahibi şaban usta. Naci ustanın tavsiyesi ile gittim. Tavsiye ederim.
Boyasız vtec 2 aldım. Ufak tefek göçükleri vardı. Göçük timine götürdüm 1250 lira dedi. + olarak iki kapı sökülecek, Çamurluğun boyası da çatlayabilir dedi. Madem kapıları söktürcem niye boyasız araba alıyım? Galerici bi arkadaşın tavsiyesiyle Swap center'ın yan dükkanında Şaban Usta'ya bıraktım arabayı. 200 liraya çözdü çatlaksız ve sök-taksız bi şekilde.. Gerçekten parasına göre çok güzel işcilik yapmış. Uygun fiyatlı düşünenler için Tavsiye ederim.
Ya o göçük timi şaka gibi cidden. Faiş fiyatlar dönüyor. Ben bir fiyat sormak için gittim de arkama bakmadan kaçtığımı hatırlıyorum.
Tunacan da titizdir bakın. Onun dediği yer ile benim dediğim yere bakın fiyat sorun bence. Hangisi içinize sinerse onda karar kılarsınız.
gocuk tımınde bende s2000 ın arka camurgulun anten olan yerde kucucuk 6cm falan bıyer yaptırdım 250 tl aldırlar cok fazla paralar bunlar sonradan dedım naptım ben
benim aracın kaputunda boya var, bu güçükler boyanmadan geçmiyormuş öyle bir bilgi aldım.
Orjinal olsaydı boya göçükleri giderirdik ama boyalı parçaya olmuyor boyanması lazım dediler. Göçüklerde çok derin değil gamze şeklinde 10 tane var.
Uğraşmamak için beni mi yediler nedir işin aslı ?
Arkadaşlar sabah şu göçükle karşılaştım biri sürtüp kaçmış sanırım( nerde uygun fiyata yaptırabilirim ankarada ? tahmini ne kadara yaparlar ? Allahtan boyada birşey yok pasta ile aldım sıyrık izlerini
![]()
Guncelleyelim konuyu son zamanlarda boyasiz gocuk duzeltme yaptiran oldu mu? Kim nerde kaca neyi yaptirdi?
Benim sorunum G30 530i on tamponun en alt kisminda findik kadar gocuk var, ama tampon plastik oldugu icin buna boyasiz duzeltme yapilabilir mi? Cekicle sicak suyla vs farketmez boyasiz hatasiz duzeltilsin yeterli bizim icin.
Bugun ogleden sonra veya cumartesi gunu ogleden once yaptirma zorunlulugum var cunku arac Afyon'a donecek.
Usta ismi - dukkan ismi - telefon numarasi onerilerine acigim, yukarda bahsedilenleri gordum ama acik adres ve telefon paylasilirsa memnun olurum.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Cok tesekkurler, once Naci Usta'ya gidicez gibi gozukuyo, orda cozum bulamazsak sizin tavsiyenizi de ikinci adres olarak ekliyorum listeye.
Naci Usta'nin telefonunu buraya yazayim da ben gibi arayip bulamayanlara faydasi olsun: 05079175262 (Sasmaz 2560. sokak Erturk Oto)
Kendisiyle gorusup adres aldim ogleden sonra oraya goturucez, sonuclari buradan paylasirim.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)