82 model golf ün ön camı orjinal duruyor değiştirmek istemiyorumfakat çok çizik var geceleri karşıdan gelen far epey görüşü etkiliyor bazı ürünler vardı çizik giderici parlatan kullanan memnun kalan arkadaşlar varmı acaba??
82 model golf ün ön camı orjinal duruyor değiştirmek istemiyorumfakat çok çizik var geceleri karşıdan gelen far epey görüşü etkiliyor bazı ürünler vardı çizik giderici parlatan kullanan memnun kalan arkadaşlar varmı acaba??
RACE WERKS
Takipteyim , benimde cam sileceklerinden birinin lastiği koptu uzun yolda.Silecek kolunun metali çizdi camı.Öylece duruyor.
serdar bendede biraz var rıdvana sordum pek yapcak bişi yok dedi gitmiyor dedi.bendede taş izleri silecek izi var malesef.güneşte gözlük takmassan kötü görünüyor![]()
hadi senin cam taze yine benimki 30 seneliktüm camlar orjinal tutup ön camda olimpia falan yazarsa gıcık olurum
![]()
RACE WERKS
kavil diye bi madde vardi eskiden saatlerin camındaki cizikleri gidermek icinn bi nevi cam pastası dıye bılırız onu denedınız mı ? aktarlarda bunlunuyo galıba ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bende sana kılım
şaka bi yana valla çözüm olursa güzel olucak.
öyle bi ürün tr ye gelirse iyi para kazanır kim getirirse![]()
yurtdışından ıvır zıvır getirmekten bıktım böyle pasta cila gibi bişey olsa gidip alsam anında yapsam güzel olcak![]()
RACE WERKS
bende takipteyim, sağ arka kapı camında cam krikosunun izi var daha önce sürtmüş.Birazda olsa çizikleri gidersem yeter bana.
Far camlarında oluşan taş çizikleri için çözüm önerisi olan varsa takipdeyim bende![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
benimde camlarda çizikler var cam çizik giderici+cilası diye bir iki sitede bulmuştum bir iki ürün. ofisteki pc de kayıtlı linkleri.
Çizikler derinse tırnağın takılacağı kadar tek çözüm yeni cam ama ufak tefek çizikler yani asıl görüşü etkileyen çizikler için;
Sonax ın cam pastası yeşil renk olan seriyum oksit içerikli olanıyla güzel sonuç alanlar var en kolay temin edilecek ürün bu, yün padla çok dikkatli camı çok fazla ısıtmadan uygulamak gerekiyor ama pek kolay değil biraz tecrübe gerekiyor.
Yurtdışında temin edilcek daha iyi sonuç almak için bir sürü ürün var özel seriyum oksit kitleri özel polisaj padlari vs...
Camın durumu kötüyse ve piyasada varsa hiç uğraşmadan değiştirmek en kolayı![]()
Autoglym bu ürününü kullandım çiziklere hiç bir faydası yok sadece temizleyici ve parlatıcı özelliği var çiziksiz camda güzel parlaklık veriyor.
Autoglym ürünleri özellikle İngiltere'de çok tutuldu, benim de camımda kriko çiziği var önce biri denesin de işe yararsa alalım![]()
cam cok cizik varsa seryum oksit uygulaman gerekir ortalama 1 araça 100 gr alman gerekir ve makine ile uyguluma yapmalısın + royan pad il yapılmalı diğer padlerle iyi bir sonuç alınamaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)