Arkadaşlar clk cabrionun ön cam direkleri ve cam üstünü mat krom kaplamak istiyorum.Bikaç yere sordum ama mat krom bulamadım.İstanbulda nerde kimden alabiliriz veya yaptırabiliriz?
![]()
Arkadaşlar clk cabrionun ön cam direkleri ve cam üstünü mat krom kaplamak istiyorum.Bikaç yere sordum ama mat krom bulamadım.İstanbulda nerde kimden alabiliriz veya yaptırabiliriz?
![]()
Gunmetal Matte Metallic Grey Vinyl Wrap Anthracite Matt Chrome Gray Film Car Foil Sticker Air Release Free Ship 1.52x20m/Roll on Aliexpress.com | Alibaba Group
hot sale new 60''x 20'' inch Polymeric PVC brushed Matte Chrome Vinyl Car Wraps Sticker With Air Bubble FREE Car Styling on Aliexpress.com | Alibaba Group
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Gunmetal hafif koyu kaçıyor abi.Bide fırçalanmış aluminyum gibi düz çizgili değilde ; ilk posttaki gibi mat arıyorum.
Konu Ahmet Saraçoğlu tarafından (28-05-2017 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
aliexpress de aratırsan vardır türkiyede bence uğraşma tanıdığım maslak sanayide iki üç folyocu varda adım gibi eminim şimdi fiyat sorsam yoksa bile getirtirler ama astronomik rakamlar isterler gereksiz bence..
aliexpress de iyi aratırsan bence bulursun zaten altı üstü dış trimleri kaplıycan direkler ayna arkaları falan belki.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bi tedarikçi firma elinde olduğunu söyledi , fakat rulo bazında uygulayıcılarla çalışıyor.Alan bi uygulamacı olursa yönlendirirsiniz dedim , tamam dediler.O sırada aramaya devam
Konu Ahmet Saraçoğlu tarafından (29-05-2017 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)