Arkadaşlar cam filmi çektireceğim. Uygun fiyat llumar ya da 3m marka, işçiliğini önerebileceğiniz yer var mıdır? tşkler..
Arkadaşlar cam filmi çektireceğim. Uygun fiyat llumar ya da 3m marka, işçiliğini önerebileceğiniz yer var mıdır? tşkler..
Çölgeçen oto
şaşmaz özen ticaret - ramazan abi
ama elinde sadece llumar var ve fiyatda üzmez kimseyi
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Doha Cam Film
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi ANKARA .Akın
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Doha Cam Film + 1 ,ilgi alaka ve işcilik sizi üzmeyecektir
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Doha tabiki de...Akınım kankim![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hayatımda Akın kadar pis çalışan birisini görmedim. Altı üstü film çekiyor diyebilirsiniz.
Kendi hatasından dolayı aracıma iki kez film çekti . İlk seferde de ikinci seferde de paspaslarda maket çıkağı uçları vardı. Tüm göğüs ve kapı içleri cama püskürttüğü spreyden nasibini almış. Dikiz aynasının plastiğine ve kapı içlerine sinen bu sıvı orayı beyazlatmış ve çıkmıyor. Kapı içlerinde izler kaldı. Son olarakta ilk filmi çıkarırken ortaya çıkan yapışkan artıkları cam fitiline yapışmış. Oradan sökmek için 2 saat harcadım.
Kişiliği 10 numara olabilir ancak, yaptığı işin kalitesi ile örtüşmüyorsa bir durup düşünmeli. Kusura bakma..
Abi herzaman yogun oldugum için elemanlara temizlik aşamasını bırakıyorum burda gozden kaçan birşey oldu sanırım bi hatam olduysa kusura bakma abi telafi edilebilecek ne varsa ben yaparım gonul rahatlıgıyla iyi günler...
DOHA CAM FILM | Cam Filmi - Kaput Koruma - Araç Kaplama - Sticker
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2558(eski 35)sokak No:34 | 0554 660 49 11
Instagram / Dohacamfilm
Şimdi neden bu mesaj eksilenmiş anlamadım. Adam yalan yanlış bir şey yazmamış ki sadece yaşadığı olumsuzluğu yazmış ama millet hemen eksilemiş sırf arkadaşları diye
Akını şahsen tanımam işine kötü vs demiyorum yanlış anlaşılmasın hatta sitede gördüğüm kadarıyla iyi ve ilgili birisi ama sadece bu eksileme garip geldi.
sen bu yorumu yapabılıyorsan buna hakkın varsa bende eksıleme yapabılırım
ben x6 mızada smartımıza da hatta f430 ferrarımıze de akın da fılm cektırdım hıc bır sıkıntı problem yaşamadık
yaptıgı ıs kesınlıkle tıtızlıkle ve kalıtelı
temızlık ıslerını elemandan kaynaklı bır problem olmus olabılır
buraya yazmak yerıne akın bak boyle boyle oldu
halledebılırmısın demek zor mu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)