benim bir arkadaş headers filtre bir de buddyclub cat back yapmıştı performansı bayağı iyileşmişti sanırım...
benim bir arkadaş headers filtre bir de buddyclub cat back yapmıştı performansı bayağı iyileşmişti sanırım...
Ben bu k24 motor yapanlar bizim bu bloğa k20 kapak takıo die biliorum. Bu mümkünse eğer o kapağın derecelisi vs ile 50hp almak mümkün gibime gelio
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benim bildiğim acura tsx k24'e amerika'da k20 kapak taktıklarında 200 teker filan çıkarıyorlar, f/e/h yle bloğu ellemeden ama tsxle sıkıştırma filan aynı mıdır sizin bilemiyorum
k20a.org u inceleyebilirsin abi
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Tago ağbi accordların yol tutuşu elindeki kasa için hiç iyi değil ani viraj değiştirmelerde çok savruluyor diyorlar sence durum nedir ?
Aynen oyle![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kafadan çok kayma yapıyor ama konfor vs. tatminkar. bu arada 2.4 ler stock bile gerçekten çok can yakıcı arabalar. 1470 kilo olması biraz dezavantaj tabi. ama gidişini gördüm typeR kovalıyodu neredeyse. şimdi si onla yürüyomuş stock vti geçiyo falan denmesi şaşırttı tabi geçen varsada ne mutlu. bende vti da var accordda var si de vardı. yanlış anlaşılmasın tabi.
ben çok araştırmıştım bu konuyu eğer çok ekstra bişiler istenmiyorsa ve projeye dökülmicekse tek çıkış bir egzoz sistemi. güzel bi intake sistemi, headers, belki birde ecu sistemiyle, 2.4 için egzantrikte mevcut diye biliyorum. çok zevkli bir araba olur çokta can yakar eminimvitesi triptronik olmasına rağmen çok seri ve zevkli.
benim Projem bu kısmetse yakında yapacagım
kol pıstonu ellemeden
k20a kapak takıp
duz sanzıman ıle
Ek kasaya koyacagım k24 u
bu arada sanızman olayına gelırsek accordların
saglam ama bı okadar sıkıntılı
kolay kolay problem cıkarmaz ama problemde cıkartırsa sanzıman cop oluyor
2.4 e kapak acmadan headers egzoz emme flan girsen daha sorunsuz olabilir abi
Bu arada Mertcan senin mesaj kutusu dolu galiba attigim mesajlar gelmiyo sana![]()
Bize Her Yer Trabzon
abi öncelikle hayırlı olsun
bizdede vardı 2 tane accord k24 çok harıka arabadır gidişi ve konforuyla
mugen kopmle eksoz sistemi,kn filite kiti vardı d4 de 240 görüyordu araba seri bir şekilde.
özellikle sesi harikadır![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
benim ailedede vardı benim önceki sedan vtecle denedim bi arkıma verdim accordu 200e kadar öndeyim sonra geçiodu filtre eksoz vtec için bu...ama konfor ve kullanış olarak çok zevkli bi araç merakla bekliorum neler yapılabilir![]()
Arkadaşlar filtre eksoz vtec le giderde, si ne artık yaaokadarda değil
Ep3 typerin headersi 2004 k24 accorda uyarmi acaba kasa uygunlugu olarak ? Olur diye dusunuyorum ama emin olmak lazim
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Stock bir si m var isteyen varsa her türlü deneriz. Si lari o kadarda itin ..ötüne sokmayın. Bence siz si a denk grlmemissiniz![]()
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)